Fonus · Publicerad 29 juli 2020

Dina arbetsuppgifter

Som HR-Generalist kommer du att arbeta brett med alla delar inom HR och fungerar som stöd åt koncernens chefer och medarbetare. Du ansvara för att koncernens personalrelaterade regler och rutiner följs och tillämpas. Arbetsuppgifter är bl.a. inom områdena rekrytering, kompetensutveckling, ledarskapsutveckling, organisationsutveckling, arbetsmiljöarbete, rehabilitering, löne-, pensions- och försäkringsfrågor, arbetsrätt, förhandlingar och avvecklingsarbete.

Du kommer även att få arbeta strategiskt med HR och delta i och driva olika HR-projekt. Du kommer att vara en förändringsledare och får möjlighet att utbilda och utveckla i både smått och stort. På sikt kommer du även att sitta med i ledningsgruppen.

Din bakgrund

Vi söker dig som har arbetat brett med alla delar inom HR i minst tre år. Du har även erfarenhet av fackliga förhandlingar och har en akademisk examen inom HR eller liknande. Är du intresserad av arbetsmiljöfrågor och har erfarenhet av en förändringsresa så är det meriterande.

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du är prestigelös, nyfiken och drivande. Du är självgående, engagerad och drivs av att få saker att hända. Samarbete och kommunikation är viktigt då vi hjälper varandra att lösa utmaningar och problem. Du är pålitlig, ärlig och omtänksam. Har du en pedagogisk förmåga är det fördelaktigt då vi håller i utbildningar och presentationer. Du har även goda kunskaper i Officepaketet.

Erbjudande

Som anställd på Fonus kan du förvänta dig ett omväxlande arbete med kunden i centrum. Du får ett starkt varumärke i ryggen, kunniga kollegor vid din sida och meningsfulla uppgifter framför dig. Vi erbjuder våra medarbetare ett gediget kompetensprogram så du kommer ständigt att utvecklas i din yrkesroll. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. För oss är det därför viktigt att vår personal får ta del av trygga förmåner som bland annat främjar välmående.

Om Fonus

Fonus är ett varumärke i Fonuskoncernen som i sin tur äger flera varumärken, bland annat Familjens Jurist och Fondkistan. Det gemensamma målet för hela Fonuskoncernen är att göra människors vardag tryggare och vara ett stöd i beslut som rör livets stora frågor. Fonus ska som koncern på ett förtroendefullt sätt erbjuda kvalitativa och prisvärda tjänster inom begravning och juridik.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se och du får då svara på några korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Rose på karin.rose@wise.se. Vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga