Fortum Värme · Publicerad Idag 00:00

Vårt projektkontor (PMO) är just nu är inne i en mycket expansiv fas med breddad inriktning av projektområden och varaktig uppbyggnad av projektledarkompetens in-house. Vi söker projektledare som kan leda och driva våra projekt.

Vi behöver dig som har teknisk kompetens inom mekanik/process, elkraft, automation eller bygg, och som i rollen som projektledare eller delprojektledare kan säkra den tekniska lösningen i projekten.

Samtidigt söker vi dig som är projektledare med erfarenhet från att driva större och komplexa projekt.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att utveckla dina projektledaregenskaper och teknikkompetens genom att leda och driva projekt eller delprojekt av olika karaktär. Som projektledare kommer du leda och driva projekt genom alla dess faser - från förstudie, projektering och upphandling till genomförande och avslut. Du kommer vara en viktig länk för att företagets beslutade planer implementeras och för att vår energiaffär ska nå sina mål.

Du välkomnas av ett dynamiskt team med erfarna och engagerade kollegor som driver ca 150 projekt i en miljö där individen och teamet växer och utvecklas tillsammans. Här blir du delaktig i vår strävan att vara en föregångare i branschen inom projektledning.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. Du har minst 3 års erfarenhet som framgångsrik projektledare inom energi- och processindustrin alternativt gedigen teknisk kompetens och vill utvecklas som projektledare.

För att lyckas i rollen behöver du ha förmågan att samarbeta och etablera starka relationer och nätverk. Med dina naturliga ledaregenskaper har du fokus på att leverera och kan hantera samt engagera projektets team, intressenter och entreprenörer.

Du behöver ha förmågan att kunna uttrycka dig på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Fortum Värme är ett lokalt energibolag som producerar fjärrvärme, fjärrkyla och el. Företaget levererar värme och kyla till cirka 10 000 kunder och en stor del av de som bor och verkar i Stockholmsregionen. Tillsammans med kunderna har Fortum Värme bidragit till att Stockholm räknas som en av världens renaste huvudstäder och utsågs av EU till världens första miljöhuvudstad Green Capital 2010. Företaget ägs till lika delar av Fortum och Stockholms stad. Fortum Värme investerar 7 miljarder kronor i ny kraftvärmeproduktion i Stockholmsregionen 2010-2016. Senast 2030 ska fjärrvärmen i Stockholm produceras till 100 procent av förnybar och återvunnen energi.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga