Four Potentials AB · Publicerad 25 sept

Vilka är vi?

Ashfield är Nordens ledande outsourcing- och rekryteringsföretag inom Life Science. Ashfield ingår i en internationell koncern och i Norden innehar vi en marknadsledande position där syftet är att hjälpa företag att attrahera de skarpaste kandidaterna för konsultuppdrag och direktrekrytering. Vårt nordiska kontor är beläget centralt i Stockholm och vi som jobbar här älskar att driva projekt, nätverka, och lösa utmaningar.

Vem är du?

Du vill bidra till vår affär i flera led, från första kundkontakt och genom hela leveransprocessen. Du tar ett övergripande ansvar för dagliga frågor som rör kontoret och arbetsmiljön. Du rör dig mellan enkla och komplexa uppgifter med ett prestigelöst och lösningsorienterat förhållningssätt, och kan följsamt omprioritera för att möta vår verksamhets behov. Du har förmåga att snabbt sätta dig in i vad som behöver göras och tvekar inte att ta ansvar för att det blir gjort. Du höjer tempot när det behövs och har en positiv attityd till ditt arbete.

Du har gärna en akademisk bakgrund och kanske har du nyligen avslutat din utbildning eller redan hunnit arbeta några år. Förhoppningsvis har du erfarenhet från sälj- och marknadssupport alternativt som researcher eller junior rekryteringskonsult. Kunskaper inom InDesign och LinkedIn är meriterande. Du är van att möta och arbeta med olika typer av människor och funktioner, med många kontaktytor både internt och externt. Du är vass på att skriva både på svenska och engelska och gillar grafisk utformning samt är bekväm med Word, Powerpoint och Excel.

Kanske har du arbetat inom Life Science tidigare men mer viktigt – Du älskar att interagera med andra människor

Vad kommer du att arbeta med?

Du kommer primärt att arbeta med två områden:

Sälj- och Marknad: Du arbetar nära Marknadsansvarig i Sverige och Marketing Manager i England. I rollen producerar du marknadsmaterial och annonser, planerar, koordinerar och ansvarar för interna projekt såväl som externa events samt stöttar upp den dagliga verksamheten där det behövs genom olika administrativa uppgifter.

Rekrytering: Du kommer att ha en viktig roll i rekryteringsteamet. Du är involverad i olika processer både inom outsourcing och rekrytering – Du skriver annonser, kartlägger kandidater både via databaser och telefonkontakter. Du uppdaterar kandidatlistor och koordinerar intervjuer. Är du nyfiken får du även prova på andra delar av rekryteringsprocessen.

Välkommen att söka denna spännande roll och fånga möjligheten att bli en del av oss och växa med Ashfield.

I denna rekrytering samarbetar Ashfield med 4Potentials. Urval genomförs löpande. Tjänsten är placerad i Stockholm.

Ansök

Ansök via vår databas. I samband med din ansökan kan du också välja att ansöka om medlemskap i 4Potentials talangnätverk och få möjlighet att ta del av alla spännande möjligheter vi erbjuder via vårt nätverk. Söker du jobb och medlemskap samtidigt bjuder vi på medlemskapet i ett år.

Finns din profil redan i 4potentials databas?

Då ansöker du genom att gå in och uppdatera din profil i databasen och på första sidan ange det jobb du vill ansöka till. Det gör du här: http://4potentials.se/sv/login/

Finns inte din profil i 4potentials databas?

Vill du ansöka till jobbet och inte har ansökt via vår databas tidigare. Då ansöker du genom följande länk: http://4potentials.se/sv/apply/

Om du inte kan ansöka via databasen kan du maila din ansökan till monica@4potentials.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Koordinator

Inga fler liknande jobb tillgängliga