Foyen Advokatfirma · Publicerad 16 jan 2020

Är du intresserad av att jobba med varierande uppgifter i en händelserik miljö? Foyen söker nu en kontorsassistent. Läs mer här!

Som kontorsassistent hos Foyen kommer du att få en tjänst där ingen dag är den andra lik. Du kommer dessutom att få jobba i ett tight team med härliga kollegor som gör arbetet på Foyen ännu roligare!

Är du en positiv person som gillar att sätta guldkant på andras vardag? Då kan du vara den vi söker som kontorsassistent till Foyen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande jobb där du får arbeta med service i fokus. I teamet har ni nära samarbete mellan receptionen, kontorssupport och kontorsassistenter. På Foyen värderar vi att våra medarbetare trivs och har roligt på jobbet, därför anordnar vi regelbundna aktiviteter.

Dina framtida arbetsuppgifter

Ditt jobb kommer framförallt innebära att stötta juristerna i deras dagliga arbete, det kan bland annat innebära:
  • Utföra större kopiering-, skanning-, utskriftsjobb
  • Hjälpa till att boka resor och aktiviteter (samordna rese- och hotellbokningar)
  • Sammanställa och skriva ut kursmaterial
  • Avlasta receptionisten med vanliga arbetsuppgifter så som att ta emot besökare, ansvara för växeln, beställning och förberedelser inför möten mm
  • Skapa och korrekturläsa PowerPoints
  • Hjälpa till vid interna evenemang och inbjudningar
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten förväntas starta omgående och är på heltid, dina arbetstider är mellan 08.00-17.00. Ibland förekommer event eller viktiga deadlines vilket kan innebära viss övertid, något du självklart får ersättning för. Detta är ett konsultuppdrag via TNG de första månaderna och för rätt person finns möjlighet till överrekrytering till Foyen.

Foyen sitter i trevliga lokaler i hjärtat av Stockholm på Regeringsgatan med närhet till kommunikationsmedel.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en positiv och prestigelös inställning samt uppfyller nedan:
  • Tidigare erfarenhet inom service
  • Gymnasial utbildning
  • Flytande i svenska och engelska tal och skrift
  • Goda kunskaper i Officepaketet
I rollen som kontorsassistent hos Foyen är det mycket viktigt att du har eget driv, är en "doer", som tar initiativ för att driva arbetet framåt. På Foyen är vi många färgstarka jurister med hög arbetsbelastning. Du behöver därför ha en hög servicekänsla så att du tillsammans med oss övriga i teamet hjälper juristerna i det dagliga arbetet. Det är även önskvärt om du har tidigare erfarenhet i en liknande roll.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga