Fredells Byggvaruhus AB · Publicerad 28 juni

Till kund i Sickla söker vi en löneansvarig. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid, med start så snart som möjligt och 6 månader framåt. Detta är en så kallad hyr-rekrytering där ambitionen är att gå över till en anställning direkt hos kunden efter 6 månader.

Ditt uppdrag

Vår kund är verksamma inom detaljhandeln och de har sitt kontor i Sickla. Du kommer bli en del av deras HR-avdelning bestående av tre personer och du rapporterar till HR-chefen. Du kommer till ett litet sammansvetsat team som tycker om att hjälpas åt samt att ha roligt på jobbet.

Som löneansvarig ansvarar du själv för hela löneprocessen och du hanterar cirka 300 löner inom två olika kollektivavtalsområden. Som löneansvarig omvandlar du analys till handling och du arbetar i en affärsdriven hands-on miljö med högt tempo där ingen dag är den andra lik. Här har du även stor möjlighet att vara med och påverka din roll och dess framtida utveckling. I dina arbetsuppgifter ingår även:
  • Lönerevision
  • Semesterårshantering
  • Pensionsrapportering
  • Årsavslut
  • Rapportering och framtagning av lönestatistik och redovisning
  • Kontakt med myndigheter
  • Kontakt med chefer och anställda
  • Personaladministration
Din bakgrund

I den här rollen kommer du att arbeta självständigt med lön och vi söker därför dig som har flera års erfarenhet från hela löneprocessen. Vi ser att du tidigare har arbetat i Agda PS och har en god förståelse för systemet. Företaget arbetar även i tidrapporteringssystemet SoftOne och har du tidigare erfarenhet från det så är det meriterande. Du trivs i roller där du kan planera ditt eget arbete och sätta upp processer och rutiner.

Som person är du social och du gillar att ha en synlig roll i organisationen, samt att du gillar att ha mycket kontakt med chefer och anställda. Du är glad och positiv och trygg i din kunskap och erfarenhet inom löneområdet. I ditt arbete är du noggrann och har en känsla för detaljer, du håller deadlines och har lätt för att skapa dig en helhetssyn över arbetet. Vi tror att du tycker det är roligt att utvecklas kunskapsmässigt och att lära dig nya system.

När du blir en av oss

Som uthyrd konsult via oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Våra värdeord - Passion, Kvalitet och Tillväxt - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår kultur präglas av nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant - vi kallar det att vara och agera Frontline. Vi har även flera initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten. Under 2018 är vi bland annat guldsponsor till Team Rynkeby God Morgon som cyklar till förmån för Barncancerfonden. Vi ser det som en perfekt match med våra värderingar om hälsa och önskan om att alla barn ska få sina drömjobb i framtiden.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (ellen.ritzer@wise.se, 073-521 65 25) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
19 juli
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga