Fujitsu Sweden AB · Publicerad 10 sept 2019

Barona söker fälttekniker till Fujitsu!

Vi söker personer som är teknikintresserade som vill arbeta heltid på uppkommande projekt som startar nu på måndag den 16/9. Arbetet sker på uppdrag av Fujitsu och arbetet som fälttekniker kommer innebära att man åker ut till kund för att utföra sina arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna kommer bestå av att installera ny elektronik tillsammans med demontering av befintlig elektronik.

Beräknad start: 16 september

Omfattning: Heltid 4-5 veckor

Plats: Stockholm

Körkort och tillgång till bil är ett krav eftersom vissa kunder befinner sig längre ifrån kollektivtrafiken samt att det kan förekomma transport av teknikdelar till vårt kontor.

Kvalifikationer och Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du har slutförd gymnasieutbildning. Däremot behöver du inte ha någon tidigare erfarenhet av tekniskt arbete. Men ett stort teknikintresse är ett plus. Som person är du ansvarstagande och självgående. Att möta våra kunder på ett professionellt sätt är en självklarhet för dig tillsammans med att du är flexibel och händig.

Vad Barona kan erbjuda dig?

Detta är ett drömjobb för dig som är teknisk intresserad och letar efter att bygga på din erfarenhet inom IT/Teknik området. Barona IT rekryterar och bemannar löpande till flera stora IT-bolag och vi får kontinuerligt in löpande uppdrag som kan komma att bli aktuella vid gott utfört arbete!

Som konsult på Barona

Som konsult hos Barona är du anställd av ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvård. Du får en dedikerad konsultchef som du har regelbunden kontakt med.

Ansökan

Välkommen att ansöka genom att klicka på Ansök nedan.

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för specifika frågor om tjänsten eller processen, hör av dig till nicolas.westrup@barona.se

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell; IT; teknik; tekniker; support; fälttekniker; Stockholm; mecka; struva; dator; datorer; körkort; bil; bilkörning; kundkontakt; hårdvara; mjukvara
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 sept 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga