GS1 Sweden · Publicerad 4 feb 2020

Erfarenhet från supply chain, nyfiken på ny teknik och intresse för att bygga kundrelationer? Vi söker en produktspecialist!

Just nu rekryterar vi en produktspecialist till GS1 Sweden - det globala bolaget som jobbar med standarder och identifieringssystem (t.ex. streckkoder) över hela världen. Som produktspecialist kommer du ha en viktig roll i ett hängivet team som ständigt utvecklar GS1s produktportfölj inom supply chain och spårbarhet. Du kommer vara en central spelare i att utveckla standarder för varu- och informationsflöden som effektiviserar företags affärsprocesser och handel både globalt och lokalt. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Förutom att du får ta del av fina förmåner såsom centralt kontor, förmånligt friskvårdsbidrag, flexibel arbetsplats och 6 veckors semester kommer du på GS1 Sweden vara en del av ett stort, internationellt bolag som dagligen effektiviserar näringslivet i Sverige. Här erbjuds du en kundnära tjänst som dagligen skapar värde för våra kunder och deras samarbetspartners. Du kommer att kompetensutvecklas och få möjlighet att bygga ett brett kontaktnät, både i Sverige och internationellt.

Dina framtida arbetsuppgifter

GS1 Sweden vänder sig mot aktörer inom dagligvaruhandeln, Foodservice, apotek, övrig detaljhandel samt transport och logistik som alla använder standarder för att ge produkter, tjänster och platser över hela världen en unik identitet.

Som produktspecialist kommer du utveckla och styra GS1s standarder med målet att öka användningen i näringslivet. I rollen kommer du att:
  • förvalta och utveckla GS1s standarder
  • ha proaktivt samordningsansvar för standarder genom löpande kontakt med andra avdelningar (sälj/IT/kundservice)
  • hålla i användargruppsmöten där representanter från befintliga kunder diskuterar och kommer med utvecklingsförslag kring standarder
  • lyssna in kunders behov och hitta nya, hållbara lösningar för alla användare
  • besvara komplexa frågor från kunder kring standarder
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

GS1 sitter i moderna och trevliga lokaler centralt i Stockholm. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid (37,5/v). Du kommer jobba i ett engagerat team och ha många kontaktytor - både externt och internt. Detta är en tillsvidareanställning, som börjar med 6 månaders provanställning.

VEM ÄR DU?

För att passa bra i rollen som produktspecialist ser vi att du:
  • har gedigen erfarenhet av GS1 standarder för artikelinformation
  • har arbetat inom vårt kundsegment med processutveckling och har god kännedom om varuflöden och digital produktinformation
Som person tror vi att du:
  • har ett förtroendeskapande och professionellt förhållningssätt samt förmåga att bygga hållbara kundrelationer
  • stor analytisk förmåga och att lösa komplexa problem
  • är systematisk i ditt arbetssätt mot att nå uppsatta mål
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga