GS1 Sweden · Publicerad 10 apr

Är du intresserad av ny teknik och skicklig på att uttrycka dig i skrift? Vi söker en teknisk dokumentatör till GS1 i Stockholm!

Är du en teknisk dokumentatör ute efter nya utmaningar? Då kan detta vara något för dig! Det globala bolaget GS1 Sweden, som jobbar med standarder/identifieringssystem (ex streckkoder) över hela världen, söker en teknisk dokumentatör till ett hängivet och engagerat team. Attraheras du av en roll där du får bidra till att öka effektiviteten i näringslivet och vara en del ett bolag som är en viktig samhällsaktör? Läs mer här och varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Förutom att du får ta del av fina förmåner som exempelvis centralt kontor, förmånligt friskvårdsbidrag, flexibel arbetsplats och 6 veckors semester kommer du på GS1 Sweden vara en del av ett stort, internationellt bolag som dagligen effektiviserar näringslivet i Sverige. Här kommer du få utlopp för din nyfikenhet och ditt intresse för ny teknik i ett team som alla är hängivna inom området. Eftersom att du i rollen som dokumentatör också är en nyckelperson i hur GS1 Sweden förmedlar sitt arbete till användare kommer du också få möjlighet att utvecklas inom kommunikation.

Dina framtida arbetsuppgifter

GS1 Sweden vänder sig mot aktörer inom bland andra dagligvaruhandeln, sjukvård, transport och logistik, som alla använder standarder för att ge produkter, tjänster och platser över hela världen en unik identitet. Standarden hjälper till att samla in data och dela informationen inom och mellan affärssystem. Som teknisk dokumentatör på GS1 Sweden kommer du vara en viktig länk mellan användarna av bolagets standarder, du kommer bland annat att:
  • Skriva och dokumentera relevant och korrekt information på ett användarvänligt sätt
  • Samla information kring utvecklingen av nya standarder
  • Samarbeta med så kallade användargrupper som alla praktiserar GS1s standarder
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som teknisk dokumentatör på GS1 Sweden kommer vara en del av ett ambitiöst team med kontor centralt i Stockholm. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid (37,5 h/v), med kortare arbetstid under sommarmånaderna.

Läs gärna mer om GS1s standarder här: http://www.gs1.se/sv/vara-standarder/. Här kan du också se exempel på hur dokumentationen ser ut.

VEM ÄR DU?

För denna tjänst tror vi att du:
  • Har en akademisk utbildning (gärna inom teknik eller IT så att du har en god förståelse för området)
  • Har jobbat med teknisk dokumentation i minst två år
  • Är van att jobba med Office-paketet (och gärna Adobe FrameMaker)
  • Är mycket duktig på att uttrycka dig i skrift (både på svenska och engelska)
Som person tror vi att du:
  • Har god förståelse och intresse för teknik
  • Är strukturerad och mån om att leverera god kvalitet på utsatta deadlines
  • Är kommunikativ och gillar att samarbeta med andra för att uppnå goda resultat
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 apr
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Teknisk skribent
Rekryteringen hanteras av
TNG Tech

Inga fler liknande jobb tillgängliga