GS1 · Publicerad 21 sept 2021

Är du verksam inom hållbarhet eller spårbarhet och vill jobba med stora kontaktnät? GS1 söker en Advisor Traceability.

Vill du fånga upp kunders behov och vara en nyckel i arbetet för att skapa hållbara, effektiva och långsiktiga varu- och informationsflöden? Har du tidigare jobbat med hållbarhet eller varit projektledare inom spårbarhet och vill jobba med stora bolag? Då söker vi dig till rollen som Advisor Traceability (Product /Standards) på det internationella bolaget GS1 Sweden i Stockholm!

Vi söker dig som axlar ansvaret för att hålla samman och vidareutveckla erbjudanden inom hållbar spårbarhet. I rollen som Advisor Traceability vägleder du kunder och andra aktörer mot att etablera spårbarhet i värdekedjor/värdenätverk genom användningen av GS1 Swedens produktportfölj.

Kom och var med oss att jobba efter gebitet: "Sustainibility is the why, traceabilitity is the how".

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På GS1 Sweden är du en del av ett globalt och neutralt not-for-profit-bolag som strävar efter att förenkla och förbättra näringslivet i Sverige. GS1 sitter i moderna och trevliga lokaler centralt i Stockholm.

Här erbjuds du:
 • Ständig kompetensutveckling inom varu- och informationsflöden
 • Bygga långsiktiga kundrelationer och ett brett kontaktnät - både i Sverige och internationellt
 • En värdeskapande roll där du på riktigt kommer få möjlighet att påverka samhället och näringslivet
 • Ett attraktivt helhetspaket med bl. a.: kontorsplats centralt i Stockholm, 6 veckors semester, en arbetsvecka på 37,5/v, tjänstepension, friskvårdsbidrag.
Du kommer till ett engagerat team på GS1 Sweden som jobbar med standarder för märkningar och identifiering och delning av data mellan företag. På GS1 Sweden jobbar vi TILLSAMMANS med våra kunder. Vi skruvar till, vi hjälps åt och vi driver förbättringar som kommer alla till godo!

Dina framtida arbetsuppgifter

GS1 Sweden erbjuder produkter och tjänster till aktörer över hela världen inom bl.a dagligvaruhandeln, detaljhandel, transport och logistik. Här får du vara med och representera svenska användares intressen i GS1s globala och regionala arbete inom spårbarhet, som är en viktig grund för att skapa en effektivare handel.

I rollen kommer du:
 • Föra dialog med kunder och partners kring det processmässiga innehållet samt analysera kundkrav och ta fram lösningar
 • Vara GS1s ansikte utåt och presentera standarder och lösningar för spårbarhet
 • Arbetsleda GS1-kollegor vid behov
 • Medverka i relevanta internationella fokusgrupper inom standard/community engagement
 • Koordinera arbetet inom spårbarhet såsom ID, märkning och delning av data
Rollen innebär också

Ansvarsområden som också tillkommer är att:
 • Presentera och kommunicera lösningar på konferenser, användargrupper och möten
 • Aktivt bevaka omvärlden för att identifiera möjligheter och minska risker
 • Medverka i kundaktiviteter.
Detta är en tillsvidareanställning, som börjar med 6 månaders provanställning. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en bakgrund från branscher som exempelvis byggvaror, IT-bolag (inom spårbarhet) eller medtech, men det är inte ett krav. Detta för att öka kunskapsytorna inom företaget och kunna översätta lärdomar från en bransch till andra. Har du dessutom samarbetat med oss tidigare ser vi det som mycket meriterande.
Ett krav är att du kommunicerar flytande svenska och engelska i tal och skrift.

För att passa bra i rollen ser vi även att du:
 • Är van att kommunicera med olika typer av människor - från tekniska utvecklare till beslutsfattare i ledningsgrupper
 • Har förmåga att snabbt sätta dig in i kundens behov och förstå hur GS1s erbjudandet löser dem. Därför behöver du kunna förstå kundens språk och översätta dessa till GS1s lösningar
 • Är nyfiken på teknik och trender som digitalisering, hållbarhet, framtidens konsument och förstår spårbarhetens roll i dessa
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga