Gazella AB · Publicerad 21 okt 2021

Gazella söker nu en affärsnära Business Controller till ett FMCG-bolag i Stockholm. Som business controller på detta bolag kommer du att ingå i ett team med controllers där du kommer arbeta med uppföljning av bolagets försäljning och till denna roll söker vi dig som har 2-5 års tidigare erfarenhet från en liknande roll. Är du en analytisk och social person med vilja att anta en utvecklande utmaning i en roll på ett bolag med goda karriärmöjligheter? I så fall kan det vara dig vi söker!

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader, med god chans till en övergång i en tillsvidareanställning vid uppdragets slut. Tjänsten kommer att tillsättas relativt omgående och kräver att du är tillgänglig inom kort. Vi kommer därför att intervjua kandidater löpande, så om du är intresserad av tjänsten – skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Ansvara för löpande prognoser och budgetarbete.
  • Genomföra veckouppföljning av affärsenheter och upprätta försäljningsrapporter.
  • Säkerställa korrekt och uppdaterad prisinformationen i affärssystemet.
  • Utföra uppföljning av försäljningen och arbetet med personalbonus för säljarna.
  • Vara i kontakt med affärsenheternas chefer och controllerchefen i deras analys-, budget- och prognosarbete.
  • Delta i ekonomirelaterade ad hoc-projekt på avdelningen.
Erfarenhet
Vi söker dig med utbildning inom ekonomi, antingen från universitet eller yrkeshögskola, som efter utbildningen arbetat under 2-5 års tid med relevanta arbetsuppgifter inom controlling, företrädesvis som Business Controller. Om ditt tidigare arbete även varit på ett detaljhandelsbolag / bolag inom retail, är det meriterande. Du har kunskaper i och grundläggande förståelse för redovisning och vi ser även gärna att du har ett systemintresse. Du har goda kunskaper i Excel och talar och skriver flytande på svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Till denna roll söker vi dig som utför ditt arbete noggrant och ansvarsfullt, både självständigt och i grupp. Du är driven, analytisk och positiv som person och har ett kundorienterat mindset och har ett affärstänk i det du gör. Vi söker dig som har vilja att lära dig och förmåga att leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du har god kommunikationsförmåga och trivs med att ha många kontaktytor.

Vad Gazella erbjuder dig
Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Skicka då in ditt CV till oss via ansök-knappen. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jacob Wahlberg som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, på: jacob.wahlberg@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga