Gazella AB · Publicerad 20 nov 2020

Gazella rekryterar nu en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till Health and Sports Nutrition Group (HSNG AB). HSNG AB är Nordens största företag inom försäljning av kosttillskott och är en del av Orkla-koncernen. Som ekonomiassistent hos HSNG blir du en del av ett glatt och engagerat team med ett stort intresse för hälsa. I rollen kommer du att ha självständigt ansvar för leverantörsreskontran och det krävs därför att du är driven, ansvarstagande och nyfiken av att lära dig mer. Detta är ett vikariat på 1 år, med start så snart som möjligt, vi kommer därför att intervjua kandidater löpande. Låter det som en roll för dig? Skicka in ditt CV redan idag!

Vad HSNG AB erbjuder dig
HSNG (tidigare Gymgrossisten) är en del av Orkla och är ett av Sveriges största e-handelsbolag. HSNG har ett öppet arbetsklimat med högt i tak i en föränderlig miljö där nya idéer och lösningar välkomnas. Bolaget sitter i fina lokaler i Solna och på kontoret råder god stämning med mycket skratt.

Din utmaning
  • Utföra det löpandet arbetet med kontering och fördelning av leverantörsfakturor.
  • Betalningar och återrapporteringar av leverantörsfakturor.
  • Utreda frågor gällande fakturor.
  • Vara delaktig i bokslutsarbete.
  • Arbeta med övrigt administrativt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning.
  • Du kommer att ha många kontaktytor, både internt och externt.
Erfarenhet
Vi söker dig som har en universitetsexamen inom ekonomi eller motsvarande och minst två års erfarenhet från en liknande roll. Du har god systemvana och har erfarenhet av att arbeta i Excel, det är även meriterande om du har erfarenhet av att jobba i affärssystemet Navision. Om du tidigare har jobbat på ett e-handelsbolag så kommer det vara till din fördel. Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
HSNG AB söker en person men stort engagemang och en positiv inställning som tar tydligt ägandeskap för sina arbetsuppgifter. I rollen kommer du ha mycket kontakt med andra kollegor internt men också många externa kontakter som exempelvis leverantörer, därmed krävs det att du är prestigelös, samarbetsvillig och serviceminded.

Om Health and Sports Nutrition Group
Health and Sports Nutrition Group (HSNG AB) består av Gymgrossisten.com, Bodystore.com, Fitness Market Nordic och verkar på den nordiska marknaden inom kosttillskott och hälsokost. I en tid när den enskilde individen blir allt mer hälsomedveten och fysiskt aktiv på sin fritid erbjuder HSNG kosttillskott där kunden kan vara säker på att produkterna är både säkra och effektiva. Utöver en ledande position inom e-handel i Norden äger och saluför HSNG norra Europas största varumärke inom kosttillskott (Star Nutrition) och ett antal andra egna varumärken, vilket bidrar till en unik och ledande marknadsposition. Genom branschledande expertis och ett nära samarbete med några av världens ledande företag inom livsmedel och nutrition utvecklar och saluför våra bolag högkvalitativa och säkra kosttillskott.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV via ansök-knappen! (I den här rekryteringen samarbetar HSNG AB med Gazella.) Har du frågor är du välkommen att kontakta Sofia Lundgren som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, sofia.lundgren@gazella.se.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 jan 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga