Gazella AB · Publicerad 29 juni

Gazella rekryterar nu en målinriktad ekonomiassistent som vill hänga med på Gazellas spännande tillväxtresa! Vi fortsätter att expandera vår verksamhet, vilket innebär att vi även kommer att utöka vår personalstyrka på ekonomi- och administrationsavdelningen. Som ekonomiassistent arbetar du brett med det dagliga ekonomiarbetet och stöttar ett positivt och rutinerat team som i dagsläget består av fyra personer. Vi ser gärna att du har möjlighet att börja omgående och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

I utbyte mot ditt driv och din ambition erbjuder Gazella en lärorik, utvecklande och spännande miljö i kombination med kompetenta medarbetare. Vår kultur präglas av ett starkt teamfokus och vi har alltid många aktiviteter på gång, så som teamaktiviteter, träningspass och After Work. Vårt kontor är beläget i kontorshuset GT30, på Grev Turegatan 30 i centrala Stockholm. Här finns lounge, gym och en härlig innergård som vi får ta del av. För att se mer av allt detta, titta gärna närmare på vår Instagram: gazella.se.

Din utmaning
  • Arbeta brett med ekonomirelaterade arbetsuppgifter och utföra löpande redovisningsarbete samt ekonomirelaterad administration
  • Stötta ekonomifunktionens medarbetare i det dagliga arbetet
  • Vara delaktig i det dagliga arbetet med kund- och leverantörsreskontra
  • Hantera interna och externa kontakter, både på svenska och engelska
Erfarenhet

Vi söker en nyexaminerad ekonom, alternativt en person med cirka 1–2 års erfarenhet ifrån en roll med ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska samt har erfarenhet av Excel.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, självständig och social. Du är prestigelös och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter, genomför ditt arbete ansvarsfullt och håller hög kvalitet i samtliga processer. I ditt arbete lägger du stor vikt vid att leverera kvalitativa resultat enligt tidsplan och har en stark förmåga att ta initiativ och är proaktiv i det dagliga arbetet. Som person är du hjälpsam och engagerad samt har förmågan ta egna initiativ och lösa problem på egen hand.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvariga kontaktpersoner är Julia Minges och Anna Andersson.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, finans, risk & compliance samt ekonomi- och affärsstyrning. Vi erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst och genom vår strävan att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt. Gazella växer snabbt och idag är vi över 100 anställda, varav ca 25 personer arbetar internt på vårt kontor. Bolaget består av både yngre och äldre personer med lång yrkeserfarenhet från såväl rekryteringsbranschen som våra olika affärsområden.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga