Gazella AB · Publicerad 25 nov 2019

Vi söker nu en Ekonomichef till vårt klientbolag på Lidingö, Stockholm. I rollen får du en bred nyckelroll i en tjänst med fokus på rapportering, affärsnära analys och förbättringsarbete. Tjänsten ingår i Gazellas verksamhet för Interim Management och är till en början ett föräldravikariat på 12 månader, med chans till förlängning. Vi söker dig som är tillgänglig för att påbörja uppdraget inom kort. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning
  • Sammanställa bokslut och ta fram rapporteringsunderlag.
  • Ta fram, analysera och följa upp nyckeltal för verksamheten.
  • Ta fram och utveckla nya och befintliga ekonomiska processer.
  • Delta i utvecklingen av nyckeltal och metoder för mätning och uppföljning av lönsamhet.
  • Delta i utvecklingen av ekonomistyrningen.
  • Vara aktiv i ledningen och styrningen.
  • Driva förändrings- och förbättringsarbete.
  • Arbeta nära företagets seniora beslutsfattare genom att rapportera direkt till ledningsgruppen.
Erfarenhet
Vi söker dig med akademisk examen och minst fem års arbetserfarenhet inom redovisning och business controlling. Vi söker dig som både har erfarenhet från och ett intresse för ekonomistyrning. Erfarenhet från att driva förändringsarbete eller ett tidigare arbete på ett tjänsteproducerande bolag är starkt meriterande. Vidare uttrycker du dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven, analytisk och strategisk. Du genomför ditt arbete proaktivt, noggrant och ansvarsfullt samt levererar hög kvalitet inom utsatt tidsram, även när arbetsbelastningen är hög. Vi söker dig som trivs i en föränderlig miljö och som har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Tjänsten ställer krav på din sociala och kommunikativa förmåga då du kommer att ha många kontaktytor.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via Ansök-knappen. Ansvarig kontaktperson är Elin Vingeskog.

Kontakt: elin.vingeskog@gazella.se, 0761 – 76 01 27
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomichef

Inga fler liknande jobb tillgängliga