Gazella AB · Publicerad 23 juni 2021

Gazella rekryterar nu en Financial Controller till Banijay-koncernen i Sverige som ligger bakom mängder av stora TV-produktioner, så som Robinson, Let's Dance och Sveriges mästerkock. Till den här rollen söker Banijay en självständig, driven och analytisk ekonom som vill utvecklas i en dynamisk och komplex organisation i en spännande bransch. Som Financial Controller i denna roll blir du en del av ett större team av erfarna ekonomer, där du rapporterar till chefen för Financial Control.

Kan det här vara nästa utmaning för dig? Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Vad Banijay erbjuder dig
Banijay erbjuder dig en utvecklande arbetsmiljö i en spännande och föränderlig bransch. I den här rollen får du möjligheten att arbeta i en grupp av kompetenta ekonomer med lång erfarenhet av branschen där du får utvecklas i din roll som Financial Controller. Du kommer att arbeta med flera av koncernens bolag och på sikt ta ansvaret över flera bolag som ingår i koncernen. Kontoret är beläget i Frihamnen i Stockholm.

Din utmaning
  • Löpande redovisning, balansavstämningar.
  • Månads- och årsbokslut.
  • Månadsrapportering.
  • Skatt- och momsrapportering samt produktion av årsredovisningar.
  • Projektredovisning.
  • Genomföra planering av cashflow.
Erfarenhet
Vi söker dig med en akademisk utbildning i ekonomi och som har 3 till 5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning och specifikt projektredovisning. Vi ser gärna att du tidigare jobbat i snabbrörliga organisationer och drivs av att arbeta i ett högt tempo. Du har goda kunskaper i Excel och kommunicerar väl på svenska och engelska, i både tal och skrift. Har du jobbat i NAV eller liknande affärssystem samt arbetat i en organisation med flera bolag tidigare, är det starkt meriterande.

Personliga egenskaper
För att trivas i den här rollen är du trygg i din kompetens och drivs av att arbeta i en fartfylld och dynamisk arbetsmiljö med många kontaktytor. Vi söker dig som är initiativtagande och tar stort ansvar för ditt eget arbete samtidigt som du är en hjälpsam kollega och värdesätter teamets arbete. Vidare är du noggrann, strukturerad och har ett öga för detaljer. Du har god analytisk förmåga och tar dig an nya arbetsuppgifter på ett bra sätt.

Om Banijay
Banijay Group är en av världens största koncerner inom film och tv produktioner där Banijay Sverige omfattar produktionsbolagen Jarowskij, Mastiff, YellowBird, Meter Television och Filmlance. De producerar tv-program, serier och långfilm för såväl de stora svenska tv-kanalerna som internationella streamingtjänster. Exempel på produktioner är Solsidan, Parlamentet, Fångarna på Fortet, Mästarnas mästare, Wallander, Bron och många, många fler.

Genom att arbeta med de mest kreativa och passionerade människorna i landet, både bakom och framför kameran, är vår ambition att skapa rörlig bild som sticker ut, förnyar och underhåller – oberoende plattform. Vi sysselsätter de allra bästa i branschen, allt från författare, redigerare och producenter till stylister, skådespelare och programledare. Vi har producerat program på många platser runt om i världen men vår bas är i Stockholm och Frihamnen där vi också delar studio och teknik inom Banijay.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök genom att registrera ditt CV för denna tjänst. I den här rekryteringen samarbetar Banijay med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Julia Franzén som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: julia.franzen@gazella.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 aug 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga