Gazella AB · Publicerad 8 nov 2021

Vi söker nu en Inköpsassistent till ett bolag inom detaljhandeln, som har kontor i centrala Stockholm. I denna roll kommer du att bli en del av ett team på sju personer, där du kommer jobba i nära samarbete med ansvariga inköpare. Har du 1-3 års tidigare erfarenhet från att ha arbetat i en assisterande roll inom inköp och är en serviceminded, ansvarsfull, noggrann och positiv person? Då kan det vara dig vi söker!

Tjänsten är ett konsultuppdrag på sex månader, med start omgående. Det finns goda chanser till överrekrytering efter uppdragets slut. Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och vi ber dig därför vid intresse att skicka in ditt CV så snart som möjligt.

Din utmaning
  • Vara behjälplig vid orderläggning
  • Hantera administration kring orderläggning och produktinformation
  • Hantera administration kring leverans- och provbevakning
  • Kontakt med leverantörer
  • Delta i produktnära projekt tillsammans med teamet
  • Effektivisera processer
Erfarenhet
Vi söker dig som har 1-3 års erfarenhet från en liknande tjänst som talar och skriver flytande på Svenska, såväl som Engelska. Om du har en utbildning inom inköp/logistik, är det meriterande.

Personliga egenskaper
För att lyckas i denna roll ser vi att du är en ansvarsfull och noggrann person med en positiv attityd, som gärna ställer upp när kollegor behöver hjälp. Du är framåt, prestigelös och tydlig i din yrkesroll och angriper problem som uppkommer med tålamod och ett servicemind. För att trivas i rollen ser vi även att du uppskattar en händelserik miljö, där ingen dag är den andra lik.

Vad Gazella Business Support erbjuder dig
Bli en del av Gazella Business Supports konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella Business Support får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella Business Support vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Skicka in ditt CV redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: moa.kalstrom@gazella.se.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 jan 2022
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Inköpare

Inga fler liknande jobb tillgängliga