Gazella AB · Publicerad 29 juni 2020

Vi söker nu en Innesäljare till vår kund i centrala Stockholm för en direktrekrytering med start omgående. Företaget befinner sig nu i en spännande expansionsfas och bedriver försäljning av proffsverktyg via deras E-handel. Du kommer som innesäljare ha stort ansvar med många kontaktytor mot företagets befintliga samt potentiella kunder – framför allt över telefon. Arbetet är varierat med inslag av både sälj, uppringande verksamhet och administrativa uppgifter.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Sälja in företagets produkter till kunder över telefon.
  • Hjälpa kunder genom orderprocessen.
  • Mejlhantering och skicka offerter.
  • Administrera kring försäljning samt order.
  • Arbeta proaktivt kring relationsbyggande och prospektera nya kunder.
  • Utveckla befintliga säljprocesser och bygga relationer med kunder.
  • Vara delaktig i utformningen av din egen roll.
Erfarenhet
Vi söker dig som har 1–5 års erfarenhet från en liknande tjänst där du jobbat i en säljorienterad roll. Starkt meriterande om du har en utbildning inom försäljning och branscherfarenhet från bygghandel, detaljhandel eller verkstad.

Personliga egenskaper
Du trivs i en entreprenöriell organisation med högt i tak. Du är engagerad, driven och drivs av försäljning. Utöver detta har du en god serviceanda och talar flytande svenska såväl som engelska.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Har du frågor är du välkommen att kontakta Daniel som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, daniel.wessberger@gazella.se.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga