Gazella AB · Publicerad 26 sept 2019

Gazella söker omgående en driven ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till ett internationellt mediabolag med kontor i Stockholm city. Till denna fartfyllda arbetsplats söker vi en noggrann och social person med ett stort engagemang. Du har tidigare erfarenhet från arbete som ekonomiassistent eller redovisningsassistent på ekonomiavdelning och vi ser gärna att du är van vid stora reskontraflöden. Detta är en unik chans för en driven person att ta möjligheten att arbeta för en attraktiv arbetsgivare. Tjänsten är ett konsultuppdrag och startar omgående. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning
  • Utföra det löpande arbetet inom leverantörsreskontra med fakturor, attester, betalningar och avstämningar.
  • Besvara leverantörsförfrågningar och ha kontakt med leverantörer rörande betalningar.
  • Stötta i det dagliga redovisningsarbetet med löpande bokföring samt på sikt assistera i bokslut.
  • Ha kontakt med bolagets leverantörer och outsourcing-partners.
  • Vara ett pålitligt stöd, föreslå och delta i interna projekt och förbättringar av processer.

Erfarenhet

Vi söker dig med minst ett par års erfarenhet ifrån arbete på en ekonomi- eller redovisningsavdelning i en liknande tjänst, som kombinerar arbete med leverantörsreskontraflödet och många kontaktytor. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att arbeta med stora reskontraflöden. Vidare är du flytande i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt.

Personliga egenskaper
Vi söker en social, noggrann och nyfiken person som vill framåt. Du har lätt föra att lära dig nya saker, är flexibel och genomför ditt arbete ansvarsfullt. Som person är du självgående och har lätt för att samarbeta med olika typer av människor. Du är intresserad av redovisningsområdet och vill utvecklas samt lära dig mer inom ditt yrkesområde. På arbetsplatsen vill du ständigt bidra till förbättringar av arbetsprocesserna och är inte rädd för att komma med egna initiativ och idéer.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen. Ansvarig kontaktperson är Filip Grundströmer.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga