Gazella AB · Publicerad 26 sept 2019

Gazella söker nu en Interim redovisningsansvarig till ett bolag i energibranschen. Bolaget står precis inför en börsnotering och vi söker därför dig med tidigare erfarenhet från ett börsnoterat bolag. I rollen som redovisningschef kommer du att genomföra flertalet projekt, samt utföra beslutade förändringar inom organisationen. Som redovisningsansvarig kommer du att ingå i ett team på fyra personer (inget personalansvar.) Preliminär start för uppdraget är i december och uppdraget planeras sedan pågå i sex månader. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Ansvara för den löpande bokföringen i bolaget.
  • Färdigställa och utföra projekt inom redovisningsavdelningen.
  • Upprätta månads-, kvartals- och årsbokslut.
  • Vara högst delaktig i skapandet av årsredovisning.
  • Ansvara för kontakten till myndigheter, samt rapportering till dessa.
  • Rapportering av kassaflöde.

Erfarenhet

Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande, samt 3–5 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll, vilket har gett dig goda redovisningsegenskaper samt erfarenhet av att på bästa sätt utföra årsbokslut. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av börsnoterade bolag.

Personliga egenskaper
Till denna roll söker vi dig som är noggrann, är van att jobba i grupp och som trivs med att jobba mot deadlines. Du uppmuntras av såväl operativt arbete som analyser av detsamma.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen. Ansvarig kontaktperson är Sofia Lundgren.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga