Gazella AB · Publicerad 27 juli 2020

Gazella rekryterar nu en Koncerncontroller till vårtklientbolag i Stockholm som bedriver verksamhet inom cirkulär ekonomi med höga tillväxtambitioner.Du kommer att ha en bred nyckelroll i din tjänst som innebär övergripande ansvar för managementrapporteringen samt budget- och forecastprocessen. Rollen är bred och du får möjlighet till stor påverkan i företaget genom att bidra med åtgärder för att öka effektivitet och lönsamhet. Du erbjuds en roll i en föränderlig miljö där det är kort sträcka mellan beslut och handling.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning
 • Management rapportering – månatlig resultatuppföljning och resultatanalys
 • Utveckling och uppföljning av nyckeltal
 • Att koordinera och genomföra budget och forecast för koncernen
 • Lönsamhetsanalys
 • Kassaflödesprognoser
 • Åtgärder för att öka effektivitet och lönsamhet i samarbete med operativa verksamheten
 • Delaktig i frågor gällande M&A i koncernen (möjliga förvärv, fusioner och carveouts)
 • Delaktig i strategiarbete och ägare av bolagets operativa modell
 • Bidra med åtgärder för att öka effektivitet och lönsamhet i samarbete med verksamheten
 • Delaktig i diverse projekt
 • Ansvarig för Business Warehouse
Vem är du?
Vi söker dig som har civilekonomexamen eller motsvarande. Du har en god redovisningsbas och det är en fördel om du har erfarenhet även av koncernredovisning. Du har vidare några års erfarenhet som Controller/koncerncontroller. Vi ser gärna att du arbetat i noterade bolag.

Som person är det viktigt att du trivs med att arbeta självständigt då du kommer att ta ett stort eget ansvar i att driva frågor. Rollen är bred, därför behöver du vara prestigelös och kan hjälpa till där det behövs. Du är affärsintresserad samtidigt som du är sifferorienterad. Du kommer att stötta både ledning och affärsverksamheten i rapportering, styrning, redovisning samt Business Case och du kommer att ha många kontaktytor generellt i organisationen. Du är nyfiken, flexibel och orädd, dvs du trivs i en föränderlig miljö och med att våga ifrågasätta och tänka på ett lösningsorienterat och innovativt sätt.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan. Ansvarig kontaktperson är Jonathan Sundberg(jonathan.sundberg@gazella.se) och Hugo Bergström (hugo.bergstrom@gazella.se)
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 sept 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga