Gazella AB · Publicerad 12 nov 2021

Gazella rekryterar nu en erfaren koncernredovisare till Eniros Stockholmskontor. I rollen som koncernredovisningsansvarig på Eniro kommer du bli CFOns högra hand i koncernrapportering och tyngre redovisningsfrågor. Du kommer axla en bred roll med mycket ansvar och blir en nyckelperson i finansorganisationen för Eniro Group. Din primära arbetsplats blir Eniros kontor i Solna och du kommer rapportera till koncernens CFO.

På Eniro erbjuds du ett arbetsklimat där innovation och utveckling står i fokus. Ta chansen att bli en viktig del av redovisningsfunktionen i ett bolag som genomgår en fartfylld och spännande förändringsresa!

Erfarenhet

Vi söker dig med en akademisk examen och minst 8 – 10 års erfarenhet av arbete med koncernredovisning samt goda kunskaper inom IFRS. Du har arbetat brett och har goda kunskaper inom koncernredovisning, konsolidering och koncernrapportering. Vidare ser vi gärna att du har god kunskap om företagsförvärv och tidigare har erfarenhet av att arbeta i en förvärvsintensiv verksamhet. Det är även meriterande om du har arbetat i ett börsnoterat bolag samt i en internationell miljö sedan tidigare. Du har goda kunskaper och kommunicerar väl i tal samt skrift på svenska såväl som engelska.

Personliga egenskaper
För att uppnå verksamhetens mål, stärka erbjudandet och därmed företagets position på marknaden, lägger Eniro stor vikt vid att hitta rätt person till rätt plats hos dem. För att trivas i den här rollen ser vi att du är en person som drivs av att arbeta i en föränderlig miljö där ingen dag är den andra lik. Vi söker dig som är analytisk, strukturerad och kvalitetsmedveten. I ditt arbete är du ansvarstagande, noggrann och har sinne för både helhet och detaljer. Du är flexibel, nyfiken och lösningsorienterad med en god förmåga att prioritera ditt arbete i en föränderlig miljö. Vidare arbetar du effektivt självständigt samtidigt som du är en är en lagspelare som bidrar till ett bra samarbetsklimat.

Om Eniro
Eniros vision har alltid varit att hjälpa små och medelstora företag att synas – idag i alla digitala marknadsföringskanaler och historiskt i telefonkatalogens gula sidor. Den digitala transformationen har inneburit utmaningar för alla företag, inte minst på marknadsföringsområdet. Men även om teknik och plattformar är i ständig förändring är behovet av synlighet för att finnas detsamma. För oss har digitaliseringen inneburit en ökad konkurrens av globala jättar som Google och Facebook. Vi bestämde oss dock tidigt för att samarbeta vilket lett till att vi idag är den enda aktören som kan erbjuda våra kunder hela bredden av digitala marknadsföringskanaler i en "one stop shop". Att vi nått framgång i denna strategi är våra drygt 55 000 kunder i Norden ett tydligt kvitto på. Läs mer på: eniro.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 jan 2022
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga