Gazella AB · Publicerad 15 juli 2021

Gazella rekryterar nu en kvalificerad bolagsekonom till familjeägda AltoCumulus AB, ett bolag i Axel Johnson Gruppen. I tjänsten som bolagsekonom ingår fullt ansvar för flera bolag i koncernen och du erbjuds en attraktiv, bred och varierande redovisningstjänst. Som bolagsekonom arbetar du självständigt med ansvar för redovisningen från ax till limpa och vi söker därför en erfaren, trygg och utåtriktad person med personlig drivkraft. För att lyckas i denna unika roll krävs en förmåga att ta egna initiativ, arbeta flexibelt och engagerat, samt en vilja att lära sig nytt.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Utföra det löpande arbetet med redovisning och bokföring samt ansvara för att upprätta årsbokslut självständigt.
  • Hantera kund- och leverantörsreskontra samt betalflöde.
  • Sköta processen för hyresavisering till hyresgäster.
  • Genomföra arbetet med moms- och skatteredovisning.
  • Delta i utvecklingen av bolagets interna rutiner inom redovisning.
  • Engagerat driva projekt och frågor som är kopplade till fastighetsbestånd, samhällsnytta med mera.
Erfarenhet
Till denna roll söker vi en ekonom med gedigen erfarenhet av självständigt och kvalificerat redovisningsarbete i enlighet med K3. Vi ser gärna att du har arbetat med bolagsansvar och kunskaper inom fastighetsredovisning samt koncernredovisning är meriterande. Du är flytande i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift och har goda kunskaper i Microsoft Office. Om du tidigare har arbetat i affärssystemet Briljant ses det som ett plus, men är inget krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är initiativtagande, noggrann och prestigelös. Du har en inre drivkraft, hittar och föreslår egna lösningar och får saker att hända. Som person är du trygg i dig själv, självständig och engagerad i ditt arbete samt din arbetsplats. Vidare är du utåtriktad och samarbetar väl med andra och i ditt arbete är du flexibel och villig att arbeta varierat samt har nyfikenheten och viljan att lära dig nya uppgifter. Du håller hög kvalitet i samtliga processer och har förmågan att prioritera ditt arbete självständigt.

Om AltoCumulus
AltoCumulus ingår i Axel Johnson Gruppen och arbetar med kapitalförvaltning. De har kontor i nyrenoverade lokaler i centrala Stockholm och Luxemburg.

Axel Johnson Gruppen
I Axel Johnson Gruppen ingår fyra fristående koncerner: handels- och tjänsteföretaget Axel Johnson AB, amerikanska Axel Johnson Inc., svenska fastighetsföretaget AxFast AB och kapitalförvaltningsföretaget AltoCumulus AB. Axel Johnson Gruppen ägs av Antonia Ax:son Johnson med familj.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök genom att registrera ditt CV för denna tjänst! Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gustav Krieger (gustav.krieger@gazella.se) Moa Kalström (moa.kalstrom@gazella.se) som är ansvariga rekryterare för denna tjänst.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 sept 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga