Gazella AB · Publicerad 12 nov 2021

Gazella rekryterar nu en kvalificerad redovisningsekonom till Eniro. Vi söker dig som vill ta dig an en spännande roll där du kommer få ett stort ansvar och ingå i redovisningsfunktionen för Eniro Sverige. Du kommer ha en bred och utvecklande roll i ett bolag som befinner sig i en fartfylld och spännande förändringsresa och erbjuds ett arbetsklimat där innovation och utveckling står i fokus.

I rollen kommer du bland annat ansvara för den löpande redovisningen, upprätta månadsbokslut samt delta i arbetet med årsbokslut och årsredovisning. Din primära arbetsplats kommer vara kontoret i Solna och du kommer rapportera till redovisningschefen.

Vi kommer intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV så snart som möjligt!

Erfarenhet
Till denna tjänst söker vi dig som har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande samt cirka 5–10 års erfarenhet från arbete med kvalificerad redovisning. Du har goda kunskaper i K3 och har med fördel arbetat enligt IFRS. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att jobba med ett eller flera redovisningssystem och är en van användare av excel. Vi ser gärna att du trivs i en dynamisk och snabbrörlig miljö samt är van att jobba mot givna deadlines. Det är även meriterande om du har arbetat i ett börsnoterat bolag samt i en internationell miljö sedan tidigare. Du kommunicerar väl på svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Personliga erfarenheter
För att uppnå verksamhetens mål, stärka erbjudandet och därmed Eniros position på marknaden är det viktigt för Eniro att hitta rätt person till rätt plats. För att trivas i den här rollen ser vi därför att du drivs av att arbeta i en föränderlig miljö där ingen dag är den andra lik. Vi söker dig som är analytisk, strukturerad och kvalitetsmedveten. I ditt arbete är du ansvarstagande, noggrann och har sinne för både helhet och detaljer. Du är flexibel, nyfiken och lösningsorienterad med en god förmåga att prioritera ditt arbete i en föränderlig miljö. Vidare arbetar du effektivt självständigt samtidigt som du är en lagspelare som bidrar till ett bra samarbetsklimat.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 jan 2022
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga