Gazella AB · Publicerad 10 jan

Gazella söker en löneadministratör till ett internationellt bolag i norra Stockholm. Bolaget har en marknadsledande position och är verksamma över hela världen. Du ges stort ansvar och får till stor del möjlighet att utforma din roll, samtidigt som du är en del av ett drivet ekonomiteam. Tjänsten kombinerar löneadministration samt ett nära samarbete mellan avdelningens medarbetare och vi söker därför en initiativrik person med stort intresse för lönehantering. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Kvalitetssäkra löneadministrationen
  • Hantera bolagets personaladministration kring försäkringar, pension och reseräkningar
  • Löpande rapportera och genomföra avstämningar av löner samt semesterkörningar
  • Supportera företagets medarbetare i lönerelaterade frågor samt stötta upp ekonomiavdelningen i övriga ekonomirelaterade uppgifter
  • Ta ett övergripande ansvar för frågor som berör löneprocessen och lönesystemet
  • Lägga upp nya rutiner och processer för lönehantering
  • Kontakt med utländska parter
Erfarenhet

I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, men ser även gärna att du har minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande, men inget krav, om du har en eftergymnasial utbildning inom lön samt om du i en tidigare roll plockat hem lönefunktionen. Du har goda kunskaper i Excel samt uttrycker du dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är kommunikativ, noggrann och som är genomför sina uppgifter med ett stort driv. Du är prestigelös och trivs med att hantera en stor variation av arbetsuppgifter. Som person är du ansvarsfull, positiv och självständig, samt bidrar till den goda stämningen som råder på avdelningen. Du trivs i en händelserik omgivning och är positiv till att ta dig an nya uppgifter.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvariga kontaktpersoner är Daniel Wessberger.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi, HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga