Gazella AB · Publicerad 5 maj 2021

Gazella söker en Operativ inköpare till vår kund belägen i Stockholm, för ett konsultuppdrag på minst sex månader med möjlighet till överrekrytering. Företaget är en internationell och stor aktör, vars produkter har en hög efterfrågan på både den svenska och europeiska marknaden.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Inköp av befintligt material från centrallager.
  • Inköp av ej lagerfört material.
  • Lagerstyrning mot centrallager.
  • Analysera, optimera och säkerställa inköpsflöden.
  • Samarbeta med interna samarbetspartners.
  • Vara delaktig i operativa processförbättringar utifrån analys.
Erfarenhet
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet från en operativ inköpsroll. Starkt meriterande om du har en utbildning inom inköp/logistik. Du behärskar Excel samt funktionerna Pivot och Vlockup/Leta-rad.

Personliga egenskaper
Du trivs i en större organisation där det är högt i tak och tätt dagligt samarbete. Utöver detta uppskattar du högt tempo med ett stort driv och gillar förändringar. Du talar flytande svenska såväl som engelska. Du tar stort ansvar och är självgående i inköpsprocessen och kommer med egna förbättringsinitiativ för att effektivisera och optimera det dagliga arbetet.

Vad Gazella Business Support erbjuder dig
Bli en del av Gazella Business Supports konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella Business Support får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella Business Support vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök genom att registrera ditt CV för tjänsten på Gazellas hemsida! Har du frågor är du välkommen att kontakta Julia Dahl som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: julia.dahl@gazella.se

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 juli 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Inköpare

Inga fler liknande jobb tillgängliga