Gazella AB · Publicerad 6 juli

Gazella söker nu en processorienterad Senior Business Controller till ett spännande utvecklingsprojekt hos ett välkänt varumärke inom retail. Rollen är ett interimsuppdrag på sex månader, där du ingår i en processgrupp inom Business Controlling. Som Senior Business Controller utför du ett skapande arbete, där du fokuserar på förbättringsprojekt och utveckling, men lägger mindre tid på löpande uppföljning samt rapportering. Du är CFO:s högra hand och är del i ett större utvecklingsprojekt avseende rapportering samt uppföljning. Bolaget är beläget centralt i Stockholm och befinner sig i en stark utvecklingsfas, därav den tilltänkta processgruppen. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Delprojektledare med stort leveransansvar
  • Mappa processer och rita nya
  • Designa KPI:er och uppföljning av dessa
  • Handleda två controllers i projektet
Erfarenhet
Du har en akademisk examen inom ekonomi samt 7–10 års erfarenhet av Business Controlling. Det är meriterande om du tidigare arbetat på ett bolag inom retail eller om du arbetat i globala sammanhang. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med utveckling och omformulering av KPI-paket. Vidare är du van vid att arbeta i Qlickview, samt är en mycket god användare av Excel. Du behärskar både svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift samt har erfarenhet av Microsoft Office.

Personliga egenskape
Som person är du konceptuell och analytisk, samtidigt som du vågar utmana och driva ett arbete framåt. Du är kommunikativ och trivs med att ha flertalet kontaktytor, samt uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvariga kontaktpersoner är Gustav Krieger och Sverker Nyman.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.


+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga