Gazella AB · Publicerad 25 aug 2021

Gazella rekryterar nu en initiativrik person till rollen som Redovisningsansvarig på Sandqvist. Bolaget är inne i en spännande global tillväxt och i denna roll ges du möjlighet att utvecklas i en snabbt växande, hållbar och medmänsklig organisation. Sandqvist kombinerar minimalistisk design med hög funktionalitet för väskor med fokus på omsorgsfullt framtagna och miljövänliga material. Som redovisningsansvarig kommer du ansvara för det dagliga redovisningsarbetet i både Sverige och i de utländska dotterbolagen. Det innebär löpande bokföring, månads- och årsbokslutsarbete, analys av boksluten samt agera expert inom områdena för moms, skatt och redovisningsregler. Du kommer rapportera till bolagets CFO och ingå i ekonomiavdelningen som idag består av tre personer.

Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig skicka in ditt CV redan idag.

Vad Sandqvist erbjuder dig
Sandqvist erbjuder en medmänsklig arbetsmiljö där man har hjärtat på rätt ställe och lägger stort fokus på hållbarhet. Sandqvist arbetar för ett balanserat arbetsliv där arbetstiden är förlagd till 37.5 h/vecka med 6 veckors semester. Du välkomnas till ett entreprenörspräglat bolag med härliga kollegor. Kontoret ligger centralt beläget i Stockholm.

Din utmaning
  • Ansvara för månadsbokslut samt årsredovisningar.
  • Koncernkonsolidering samt ansvar för våra utländska dotterbolag.
  • Lagerredovisning.
  • Ansvara för arbetet med moms- och skattedeklarationer.
  • Stötta i löneadministrationen.
  • Identifiera förbättringsmöjligheter i processer gällande redovisningen.
Erfarenhet
För denna tjänst söker vi dig som har en akademisk examen i ekonomi eller motsvarande utbildning, samt cirka 5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning och skatteberäkning. Vi ser även att du har erfarenhet av självständigt arbete med löpande redovisning och upprättande av månads- och årsbokslut samt koncernkonsolidering. Tidigare erfarenhet från detaljhandeln är meriterande. För att lyckas i rollen talar och skriver du flytande på både svenska och engelska och är en van användare av Excel.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ansvarstagande, initiativrik och har god förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Rollen kräver att du är noggrann i kombination med förmåga att prioritera och arbeta mot deadlines. Vidare är du resultatorienterad och trivs med att arbeta mot många kontaktytor i organisationen.

Om Sandqvist
Sandqvist grundades 2004 av de tre barndomsvännerna Anton, Daniel och Sebastian. Varumärket startade som ett sidoprojekt, men växte snabbt som ett svar på den då rådande bristen av väldesignade, funktionella väskor med hög modegrad. Sandqvists skandinaviska rötter ligger till grund för det företaget värderar mest; hållbarhet och omsorg för miljö, kvalitativa material och noga genomtänkt skandinavisk design.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! I den här rekryteringen samarbetar Sandqvist med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström eller Evelina Norén som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: moa.kalstrom@gazella.se, evelina.noren@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga