Gazella AB · Publicerad 15 sept 2020

Gazella rekryterar nu en Redovisningsansvarig till ett ständigt växande fastighetsbolag i Stockholm. I rollen som Redovisningsansvarig kommer du att arbeta brett med redovisning och ansvara för såväl den löpande redovisningen som månads- och årsbokslut, finansiell rapportering och frågor som rör fastighetsmoms och skatt. Vi söker efter dig som tidigare arbetat med redovisning inom fastighets- eller byggbranschen och som trivs bra i en bred roll där du arbetar operativt med redovisning.

Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Ansvara för att strukturera och leda det dagliga redovisningsarbetet.
  • Ansvara för den löpande redovisningen samt självständigt upprätta månads- och årsbokslut.
  • Arbeta med finansiell rapportering inklusive, delårsrapporter och årsredovisningar.
  • Ansvara för frågor rörande fastighetsmoms och skatt.
  • Arbeta med budget och prognoser samt uppföljning och rapportering av utfall.
  • Arbeta med att förbättra och effektivisera interna processer och rutiner.
Erfarenhet
Till denna roll söker vi en erfaren och redovisningsekonom med minst 5 års erfarenhet av kvalificerat arbete med redovisning på fastighets- eller byggbolag. Du har tidigare arbetat självständigt med ansvar för ett bolags redovisning och upprättat årsbokslut samt årsredovisningar enligt K3. Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad, noggrann och ansvarstagande. För att trivas i denna roll ser vi även att du har en positiv inställning och ett öppet sinne, samt att du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra i en föränderlig miljö.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Elin Vingeskog på: elin.vingeskog@gazella.se som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 nov 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga