Gazella AB · Publicerad 10 juli 2020

Gazella söker nu en konsult till ett fastighetsbolag med kontor i Stockholm city. I denna roll kommer du främst jobba mot specifika dotterbolag inom koncernen och få möjlighet att vidareutveckla processer och rutiner. Bolaget är väletablerade i Sverige och har även utländsk verksamhet. De söker en 6 månaders konsult med möjlighet till tillsvidareanställning. Vi kommer intervjua kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Din utmaning:
  • Arbeta brett med löpande bokföring för flera bolag och verksamheter i koncernen, svenska som utländska, i en verksamhet med hög tillväxttakt.
  • Ansvara för dotterbolagens kund- och leverantörsreskontra samt bokslutsprocessen.
  • Periodiseringar, moms- och skattedeklarationer, avstämningar och uppföljningar.
  • Aktivt delta i utveckling av befintliga rutiner och processer inom ekonomifunktionen.
Erfarenhet
Till denna roll söker vi dig som har 3–5 års erfarenhet av brett arbete inom redovisning från ax till limpa. Du har en akademisk examen alternativt annan relevant utbildning inom ekonomi och har sedan tidigare haft ett eget ansvar för en del av redovisningen. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska, i både tal som skrift.

Personliga egenskaper
Till denna roll söker vi en självständig, noggrann och trygg person som kan hantera arbetsuppgifter med stort ansvar. Som person söker vi dig som är strukturerad, kvalitetsmedveten och flexibel i ditt arbetssätt. Vidare är du är trygg i din kompetens och trivs i en självständig roll.

Vad Gazella erbjuder dig
Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan. Har du frågor är du välkommen att kontakta David Ling som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, david.ling@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 sept 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga