Gazella AB · Publicerad 5 okt 2021

Gazella rekryterar nu en Redovisningskonsult till Besmarter som är en digital redovisningsbyrå med placering i Stockholm. Vi söker en person som på ett engagerat sätt kommer arbeta med löpande bokföring för bolagets kunder inklusive bokslutsarbete, lön, fakturahantering, årsredovisningar, deklarationer samt agera rådgivare kring företagsekonomiska frågor. Är detta en roll som passar dig? Då har du nu chansen att kliva ombord på en spännande resa med Besmarter, som är en modern redovisningsbyrå att växa tillsammans med! Tjänsten är en rekrytering med start omgående eller enligt överenskommelse.

Vi kommer intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Vad Besmarter erbjuder dig
På Besmarter står teamet för en inkluderande, positiv och familjär arbetsmiljö där idéer och förslag tas tillvara på. Bolaget består av en sammansvetsad grupp som alla med sin kompetens, drivkraft och engagemang brinner för siffor och att förenkla vardagen för deras kunder. Besmarter sitter i fina lokaler belägna vid Hammarby Sjöstad i Stockholm. Vid en fast anställning erbjuds bland annat förmåner som friskvårdsbidrag, arbetsförsäkring och tjänstepension.

Din utmaning
  • Löpande bokföring.
  • Lönehantering.
  • Fakturahantering.
  • Bokslut- och årsredovisningar.
  • Deklarationer.
  • Moms- och skattehantering.
  • Kvalificerad rådgivning gällande företagsekonomiska frågor.
Erfarenhet
För denna tjänst krävs det att du har några års erfarenhet från ekonomiarbete och vi ser gärna att det även innefattar tidigare erfarenhet från redovisningsbyrå. Det ses även som en stark fördel om du har en universitetsexamen inom ekonomi eller motsvarande KY-utbildning, är van systemanvändare och har goda kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Erfarenhet av Fortnox är meriterande men inte krav, utan ett intresse för system och effektivisera processer är viktigare.

Personliga egenskaper
Till denna roll söker vi dig som är driven, ansvarstagande, kommunikativ. För att lyckas i rollen ser vi även att du är en prestigelös person som uppskattar att ha egna ansvarsområden och tydligt tar ägandeskap för ditt arbete. En person som är trygg i sin roll och kan ta sig an arbetsuppgifter oavsett dess storlek eller dignitet. Vi söker dig som brinner för att se siffror gå ihop, har en god analytisk förmåga och är skicklig på att kommunicera siffror så att bolagets kunder förstår dess innebörd. Då bolaget arbetar teamorienterat värdesätts därför en person som är flexibel och samarbetsvillig. Ett intresse för finansiella system och att skapa förutsättningar för automatiseringar och digitaliseringar är av stor vikt.

Om bolaget
Besmarter grundades år 2011 av Martin Mattson och är en ekonomibyrå som med sitt digitala arbetssätt har gjort det möjligt att hitta vägar till bra samarbeten oavsett var deras kunder befinner sig. Bolaget arbetar främst med små till medelstora bolag och erbjuder redovisningstjänster av hög kvalité och stor grad av effektivitet. Besmarter skapar ett tydligt kundvärde genom att med sitt personliga bemötande se till att skräddarsy varje uppdrag utifrån vad bolagen själva önskar att få hjälp med i sin verksamhet. Därför arbetar deras redovisnings- och lönekonsulter även med system som gör det enkelt för deras kunder att följa verksamheten digitalt. Läs mer om Besmarter på deras hemsida.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar Besmarter Ekonomi med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Andreas Lennartson, som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, på: andreas.lennartsson@gazella.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga