Gazella AB · Publicerad 16 sept 2020

Gazella söker nu en Reskontraekonom till ett bolag inom IT-branschen som sitter i nya fräscha lokaler på Södermalm i Stockholm. På kontoret råder en positiv och glädjefylld stämning där egna initiativ uppmuntras. Du kommer att få vara en del av en händelserik och fartfylld miljö samt få möjlighet att vara involverad i arbetet att bygga och utveckla funktionens rutiner och processer. Detta är en kommunikativ roll där du hanterar kontakten med leverantörer samt andra funktioner inom organisationen.

Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Ankomstregistrering.
  • Kontering.
  • Avstämning av leverantörsfakturor.
  • Kundfakturering och hantering av påminnelser, inkasso och räntefakturor.
  • Hantering av in- och utbetalningar.
  • Periodiseringar.
  • Reseräkningar och utlägg.
  • Kontakt med kunder och leverantörer för att hantera betalningsförfrågningar och andra fakturarelaterade ärenden.
Erfarenhet
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet av att jobba på en ekonomiavdelning med reskontra. Antingen har du relevant examen inom företagsekonomi eller motsvarade ekonomiutbildning, eller flera års erfarenhet av reskontraarbete. Det är viktigt att du har en stark vilja att lära och god förmåga att skapa relationer med såväl dina kollegor som företagets kunder.

Personliga egenskaper
För att lyckas som reskontraekonom tror vi att du är en driven och initiativtagande person med en god organisationsförmåga. Du är flexibel och kommer gärna med egna idéer och tankar för att ständigt förbättra de olika processerna. Vidare är du en noggrann och strukturerad person med god samarbetsförmåga.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Andreas Lennartsson på: Andreas.lennartsson@gazella.se som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 nov 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga