Gazella AB · Publicerad 25 aug 2021

Gazella söker nu en kvalificerad och erfaren Business Controller till en större koncern inom marknad & kommunikation som är under en förändringsresa. Som Senior Business Controller arbetar du i en koncernövergripande roll med frågor som rör ekonomi och detaljerad lönsamhetsuppföljning. Du agerar bollplank kring finansiella frågor och driver arbetet med processutveckling för rapportering och prognos samt komplexa analyser kopplat till bolagets försäljning. Du kommer ha en betydande roll i organisationen och ha stort inflytande i organisationens fortsatta utveckling.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Ytterst ansvara för moderna, relevanta och strukturerade rapporter till ledning och styrelse med fokus på verksamhet in Martech.
  • Analys och uppföljning av resultat och KPI:er.
  • Ad-hoc analyser och analyser av komplex försäljningsdata.
  • Analysera och följa upp verksamheten på koncern- och affärsområdesnivå.
  • Ansvara för budget- och prognosprocesser.
  • Etablera efffektiva processer för den finasiella rapporteringen.
  • Driva och ansvara för det finansiella och ekonomiska kopplat till nya business case.
  • Driva förbättringsprojekt för att automatisera och effektivisera bolagets processer.
Erfarenhet
Vi söker dig med en akademisk utbildning i ekonomi, som arbetat som Business Controller i 5-10 år och har spetskompetens inom marknadsteknologi. Vi ser gärna att du trivs i en dynamisk och snabbrörlig miljö samt är van vid förändringsarbete och att jobba mot givna deadlines. Du har tidigare jobbat i roller med breda kontaktytor, där du initierar dialogen och driver förändringsinitiativ framåt. Du har erfarenhet av modellering och prognos inom t. ex försäljning, är van att analysera finansiell och operativ data samt har avancerade kunskaper i BI verktyg och Excel. Du kommunicerar flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att passa i rollen har du ett proaktivt och pragmatiskt förhållningssätt och trivs med att ta ett stort ansvar. I ditt arbete är du analytisk, resultat- och målfokuserad. Du har förmågan att utifrån stora datamängder bidra med nya insikter för att utveckla organisationen, och du strävar efter att förbättra dina egna och teamets leveranser. Vidare är du kommunikativ och sprider positiv energi omkring dig. Du är en lagspelare och vill bidra till ett bra samarbetsklimat.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Julia Franzén som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: julia.franzen@gazella.se

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen "Skicka in ansökan" godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga