Gazella AB · Publicerad 27 maj 2021

Gazella rekryterar nu en Senior Redovisningsekonom till Stillfront, med huvudkontor i centrala Stockholm. Koncernen är en internationell aktör med huvudmarknader i USA, Mellanöstern, Nordafrika och Europa, som är börsnoterat på Stockholmsbörsen. Bolaget satsar stort på tillväxt, både organiskt samt genom förvärv och letar nu efter nästa medarbetare till moderbolagets ekonomifunktion som vill följa med på deras tillväxtresa.

Som Senior Redovisningsekonom på Stillfront kommer du främst att vara ansvarig för att utföra den löpande bokföringen, månadsavstämningar samt rapportera i koncernredovisningssystem. Stillfront är just nu på en förändringsresa där de insourcar moderbolagets redovisning och denna roll är därför ny för företaget, vilket innebär en spännande roll med stora möjligheter till att vara med och påverka utformningen av redovisningsfunktionen.

Din utmaning:
  • Löpande redovisning i moderbolaget samt två mindre bolag inom koncernen
  • In- och utbetalningar
  • Manuella betalningar samt betalningar via bankfil
  • Moms- och skattehantering
  • Avstämningar
  • Rapportering i koncernredovisningssystem.
  • Bokslutsarbete
  • Vara delaktig i årsredovisning
  • Identifiera samt utföra diverse ad hoc-projekt för att utveckla processer, rutiner och arbetssätt
  • Redovisning av finansiella transaktioner som t ex lån i utländsk valuta och derivat samt transaktioner avseende interna mellanhavanden
Bakgrund
För denna tjänst söker vi dig med en akademisk eftergymnasial utbildning inom ekonomi, med minst 4 års tidigare erfarenhet av arbete som redovisningsekonom, där du arbetat självgående med redovisning från ax till limpa. Du har tidigare arbetat i en bred roll där du haft bolagsansvar, gärna i en internationell koncern. Vidare har du mycket god systemvana och är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
För den här rollen söker vi en driven och självgående person som trivs i en ansvarsfull roll. Du uppskattar att ingå i ett team och är en god lagspelare. Du har en prestigelös inställning och jobbar gärna både högt och lågt. Utöver detta ser vi gärna att du är strukturerad och noggrann och har ett öga för detaljer samt att är van att arbeta under tidspress.

Om Stillfront
Stillfront Group är ett svenskt bolag inom spelutveckling med fokus på free-to-play-segmentet. Bolaget har en diversifierad spelportfölj och specialiserar sig på spel med långa livscykler och lojala användare. Stillfront Group består av spelstudios verksamma i olika länder och bolagets huvudmarknader är Europa, USA och MENA. Exempel på spelstudios som bolaget äger inkluderar Goodgame Studios, Kixeye och Storm8. Bolagets huvudkontor ligger i Stockholm. Läs mer om Stillfront på deras hemsida: stillfront.com

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök! Vi kommer intervjua kandidater löpande och ber dig därför skicka in ditt CV så fort som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Stillfront med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Jennifer Holmgren som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: jennifer.holmgren@gazella.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 juli 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga