Gazella AB · Publicerad 22 juni 2021

Gazella rekryterar nu en Transaktions- och värderingsansvarig till Trophi, som med sina 275 fastigheter i Sverige och Finland är Nordens ledande fastighetsbolag inom dagvaruhandel. Trophi ägs av Tredje AP-fonden, vilket gör att de har möjlighet att växa och tillgodose sina kunders behov oavsett konjunktur och har sedan 2012 byggt upp en fastighetsportfölj av handelsfastigheter med långsiktighet i ägandet. I denna tjänst erbjuds du att arbeta i en miljö med entreprenörsanda och engagemang bland 15 kollegor i Sverige och 4 kollegor i Finland. I rollen rapporterar du till CFO och har mycket breda kontaktytor inom hela organisationen.

Vad Trophi erbjuder dig
Trophi erbjuder dig som har relevanta kunskaper inom området att kunna ta nästa steg i karriären i rollen som transaktions- och värderingsansvarig, där du erbjuds en bred roll med mycket ansvar och många kontaktytor, såväl interna som externa. Du erbjuds stort handlingsutrymme och uppmanas att agera entreprenöriellt och professionellt. Trophi sitter i mycket trevliga lokaler på Birger Jarlsgatan 27 i centrala Stockholm.

Din utmaning
  • Initiera, analysera, driva och förhandla förvärv.
  • Analysera och aktivt driva eventuella avyttringar av fastigheter i samarbete med kollegor.
  • Genomföra analys av genomförda affärer.
  • Aktivt bevaka och ha löpande kontakt med investeringsmarknaden.
  • Genomföra och samordna DD-processer internt och externt inför fastighetsförvärv och/eller försäljning.
  • Förbereda underlag för investerings-/försäljningsbeslut.
  • Delta i marknadsanalyser samt bidra i potentiella affärsmöjligheter i samarbete med organisationen.
  • Internvärdering av bolagets fastigheter tillsammans med bolagets finansavdelning och asset managers.
Erfarenhet
Vi söker dig med en civilingenjör- eller civilekonomutbildning eller annan likvärdig utbildning och minst 3 års tidigare erfarenhet från liknande arbete, med fördel inom fastighetsbranschen. I ditt arbete är du inkluderande, trygg och prestigelös och har god förhandlingsvana. Vi lägger även stor vikt vid förmågan att kunna arbeta i team tillsammans med olika kompetenser. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska, i såväl tal som skrift och har mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet, främst inom Excel.

Personliga egenskaper
Som person trivs du i en roll med mycket kommunikation både internt och externt och har god förhandlingsvana, där du har ett entreprenöriellt mindset och intresse för att finna nya affärsmöjligheter. Du är självständig och har hög tillit till dina egna professionella egenskaper. Du visar på gott omdöme, har god samarbetsförmåga, kommunicerar tydligt och arbetar på ett strukturerat sätt. Vidare är du noggrann, pragmatisk och flexibel. Du har en problemlösande förmåga och drivs av att fullfölja dina projekt mot uppsatta mål.

Om Trophi
Trophi är ett fastighetsbolag med handelsfastigheter i Norden, helägda av Tredje AP-fonden. Trophis affärsidé och vision är att långsiktigt investera i och äga fastigheter med fokus på livsmedelsbutiker. Trophi äger 165 fastigheter i Sverige och 110 fastigheter i Finland med en stor geografisk spridning till ett värde om cirka 15 mdkr. Sedan starten 2012 har bolaget vuxit kraftig och är idag Nordens ledande fastighetsbolag inom dagligvaror. Läs mer om Trophi på deras hemsida

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV för tjänsten! Har du frågor är du välkommen att kontakta Patrik Sundelin som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: patrik.sundelin@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 aug 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga