Gazella Business Support AB · Publicerad 11 sept 2020

Gazella Business Support söker nu en kundtjänstmedarbetare till vår kund, med kontor i södra Stockholm. Hit välkomnas du till ett dedikerat och sammansvetsat team som arbetar i högt tempo. Supporten sker mestadels över telefon, men även via chatt och mejl. Supporten har idag en hög kundnöjdhet och strävar alltid efter att bli ännu bättre. Vi söker dig som brinner för kundservice och som vill leverera en kundupplevelse utöver det vanliga. Du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter och dessutom fortutbildningar under varje kvartal.

Vi intervjuar kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Besvara inkommande frågor via telefon, e-post och chatt B2C.
  • Informera och rådgöra med privatkunder gällande företagets tjänster.
  • Vidareförmedla ärenden till 2-line support.
  • Bidra till en utmärkt kundnöjdhet.
  • Ha en hög aktivitetsnivå och uppnå dina KPI:er.
Erfarenhet
Vi söker dig som har minst 1-3 års erfarenhet av kundservice. Du talar och skriver flytande, både på svenska och engelska. För att lyckas i rollen behöver du ha ett intresse för att hjälpa andra där du har ett starkt fokus på att skapa en bra kundupplevelse och drivs av att göra kunder nöjda.

Personliga egenskaper
Som person är du positiv, noggrann och vetgirig. Du har förmågan att hantera stressiga situationer och gillar att jobba i en händelserik miljö. Du har god datavana samt räds inte av att tala i telefon.

Vad Gazella Business Support erbjuder dig
Bli en del av Gazella Business Supports konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella Business Support får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella Business Support vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström som är ansvarig rekryterare för denna tjänst: Moa.kalstrom@gazella.se.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella Business Support strävar efter att vara den givna leverantören av personal med administrativa och verksamhetsstödjande roller och tillsätter tjänster inom office, inköp, administration och support. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Gazella Business Support, GBS är ett dotterbolag till Gazella AB, som är specialister på personal inom ekonomi och finans. Vart kraftfulla och skraddarsydda searchverktyg i kombination med proaktiva intervjuer och en uppdaterad kandidatbank, ökar precisionen och minimerar leveranstid. Pa detta satt kan vi garantera den snabba, flexibla och traffsakra leverans som kannetecknar Gazella.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 nov 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst

Inga fler liknande jobb tillgängliga