Gazella Business Support AB · Publicerad 11 sept 2020

Vi söker nu en Orderadministratör till ett producerande bolag i norrort, Stockholm. Vi söker dig som har kunskap inom SAP, för ett konsultuppdrag där du kommer tillhöra ett team med tio kollegor. Företaget har ett stort samhällsansvar och jobbar just nu under hög belastning efter en kraftigt ökad efterfrågan av deras produkter, runt om i hela världen.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Daglig kontakt med företagets internationella företagskunder.
  • Självständigt hantera hela order-to-cash processen.
  • Hantera administration kring orderläggning, produkt- och prisinformation.
  • Hantera administration kring leverans.
  • Delta i produktnära projekt tillsammans med teamet.
  • Effektivisera processer.
Erfarenhet
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet från orderhantering. Du har en god serviceanda och talar flytande svenska såväl som engelska. Du har tidigare arbetat i SAP och för vana och trivs med att jobba i högt tempo.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en kommunikativ, tydlig och pedagogisk. Som person är du ansvarsfull positiv och brinner för att ständigt utveckla samarbetet med dina kollegor.

Gazella Business Support
Gazella Business Support, GBS, är ett dotterbolag till Gazella AB. GBS hjälper våra kunder med inhyrning och rekrytering av verksamhetsstödjande tjänster inom administration, office, support och inköp.

Vad Gazella Business Support erbjuder dig
Bli en del av Gazella Business Supports konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella Business Support får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella Business Support vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: moa.kalström@gazella.se

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 nov 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga