Gazella Business Support AB · Publicerad 21 okt 2020

Nu söker Gazella Business Support en strategisk inköpare till vår kund i centrala Stockholm. Hit välkommas du till ett medelstort, internationellt bolag verksamma inom detaljhandeln. Detta är ett konsultuppdrag på sex månader med goda chanser till överrekrytering.

Vi kommer intervjua kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan redan idag!

Din utmaning
  • Vara med och ta fram samt utveckla långsiktiga inköpsstrategier för inköpsplanering- och processer.
  • Kategorisera sortiment.
  • Definiera och säkerställ produktkvalitet.
  • Identifiera potentiella leverantörer.
  • Genomföra marknadsanalyser, leverantörsanalyser och riskanalyser för att kontinuerligt skaffa dig en god kunskap om marknadens utveckling i relation till verksamhetens behov.
  • Genomför förhandlingar på en självständig nivå.
Erfarenhet
Vi söker dig som tidigare har jobbat i en liknande roll i minst 2-3 år. Har du erfarenhet från att ha jobbat inom detaljhandeln ser vi det som starkt meriterande. Vidare tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inom strategiskt inköp eller ekonomi samt att du besitter mycket goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper
För att trivas i denna roll tror vi att du är en analytisk person som drivs av affärsmöjligheter. Du är van vid att jobba självständigt och gillar att ta egna initiativ i det dagliga arbetet. Vidare är det viktigt att du är relationsbyggande och värnar om långsiktiga relationer, såväl internt som externt. Du talar och skriver flytande på både svenska och engelska.

Vad Gazella Business Support erbjuder dig
Bli en del av Gazella Business Supports konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella Business Support får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella Business Support vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström som är ansvarig rekryterare för denna tjänst: moa.kalstrom@gazella.se.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella Business Support strävar efter att vara den givna leverantören av personal med administrativa och verksamhetsstödjande roller och tillsätter tjänster inom office, inköp, administration och support. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Gazella Business Support, GBS är ett dotterbolag till Gazella AB, som är specialister på personal inom ekonomi och finans. Vart kraftfulla och skraddarsydda searchverktyg i kombination med proaktiva intervjuer och en uppdaterad kandidatbank, ökar precisionen och minimerar leveranstid. Pa detta satt kan vi garantera den snabba, flexibla och traffsakra leverans som kannetecknar Gazella.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 dec 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Inköpare

Inga fler liknande jobb tillgängliga