Gazella Business Support AB · Publicerad 1 okt 2021

Gazella rekryterar nu en Supply-Chain Manager till spännande FMCG-bolag i Stockholm. Vi söker dig med gedigen bakgrund inom Supply-Chain och som nu är redo för en ny utmaning. En dag på jobbet innebär hög energi, en rolig stämning och korta beslutsvägar. Du kommer att leda ett om 5 personer som hanterar in- och utfrakt, lager, Master Data, inköp, order och kundservice. I rollen som Supply-Chian Manager krävs det ett genuint intresse för ledarskap, logistik och koordinering, en vana av kontakt med externa intressenter, förhandling och avtalshantering.

Vi kommer intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Ansvara i helhet över logistik och sortiment.
  • Agera som Manager i ett team om 5 personer.
  • Driva extern kontakt och förhandling emot samarbetspartners och intressenter.
  • Säkerhetsställa uppföljning av KPI:er och kostnader.
  • Ansvara för kontakt internt mot sälj, marknad och ledning kring New Business och kalkyler i logistikrelaterade frågor.
  • Starta och driva projektarbete av nya och befintliga projekt.
Erfarenhet
Vi söker dig som har minst 4-5 års erfarenhet från en liknade tjänst på en liknande logistikavdelning. Om du i den tjänsten/tjänsterna eller tidigare har haft en roll som inkluderat personalledning, ser vi det som meriterande. Du talar flytande engelska, både skriftligt och muntligt samt har ett bra sifferminne och god vana av att arbeta i Excel.

Personliga egenskaper
För att lyckas i denna roll förväntas du vara en prestigelös, lösningsorienterad och fokuserad person som drivs av nya utmaningar. Vi söker dig som är positiv, nyfiken och självgående samtidigt som du har god samarbetsförmåga och kan axla rollen som ledare i en tjänst med många kontaktytor.

Vad Gazella Business Support erbjuder dig
Bli en del av Gazella Business Supports konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella Business Support får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella Business Support vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström (moa.kalström@gazella.se) eller Anna Ardbo (anna.ardbo@gazella.se) som är ansvariga rekryterare.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella Business Support strävar efter att vara den givna leverantören av personal med administrativa och verksamhetsstödjande roller och tillsätter tjänster inom office, inköp, administration och support. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Gazella Business Support, GBS är ett dotterbolag till Gazella AB, som är specialister på personal inom ekonomi och finans. Vart kraftfulla och skraddarsydda searchverktyg i kombination med proaktiva intervjuer och en uppdaterad kandidatbank, ökar precisionen och minimerar leveranstid. Pa detta satt kan vi garantera den snabba, flexibla och traffsakra leverans som kannetecknar Gazella.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga