Gazella · Publicerad 14 okt

Gazella rekryterar nya medarbetare för att expandera vår verksamhet och personalstyrka kraftigt. Vi söker drivna och hårt arbetande lagspelare som älskar utmaningar. Om du vill vara med under vår expansion och fortsatta resa när vi utvecklar branschen rekommenderar vi dig att skicka in ditt CV redan idag då intervjuer kommer att påbörjas inom kort.

Vi söker flera medarbetare till följande tjänster:

1. Junior rekryteringskonsult - Associate Research Analyst
Vi söker tre drivna, sociala och prestigelösa personer med högt engagemang till tjänsten som junior rekryteringskonsult. Som rekryterare kommer du att ha en kommunikativ och analytisk roll med ansvar för att söka fram, intervjua, bedöma och slutligen presentera kompetenta ekonomer och jurister för våra klientbolag. Du samarbetar med seniora kollegor men kommer att ges mycket självständigt ansvar och goda möjligheter till att fortsätta utveckla din förståelse inom ekonomiområdet. Vi söker dig som läser mot eller har en akademisk examen inom ekonomi, juridik eller personalvetenskap / HR. Vi ser gärna att du tidigare arbetat som rekryteringsassistent eller recruitment assistant alternativt innehaft tjänster som rekrytringsansvarig eller rekryteringskonsult, men erfarenhet av rekrytering eller research är enbart meriterande, dock inget krav. Som Associate
Research Analyst finns två inriktningar, Financial Services
Industry och Accounting & Controlling.

2. Senior Rekryteringskonsult - Recruitment Specialist
Vi söker en driven, analytisk och social person med högt engagemang till rollen som senior rekryteringskonsult. Du har tidigare innehaft en tjänst med mycket ansvar, deadlines och ett högt tempo. I rollen ingår självständigt ansvar för rekryteringsprocesser och möjligheten att utveckla våra strategier och operativa arbete gällande kandidat- / konsultleveransen. Du kommer att ha en representativ och operativ roll med ansvar för att söka fram, intervjua, bedöma och slutligen presentera kompetenta ekonomer och jurister för våra klientbolag.
I din roll kommer du arbeta självständigt, stötta juniora medarbetare samt samarbeta med seniora kollegor. Tidigare arbetserfarenhet från en ekonomifunktion eller bolag inom finansbranschen är meriterande, men inget krav. Du har tidigare innehaft en konsult- eller rekryteringstjänst som rekryteringsspecialist eller recruitment specialist alternativt varit konsultansvarig i en roll som consultant manager eller konsultchef med bemanning / staffing.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena Accounting, Finance & Business Control, Financial Services Industry och Risk & Compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter utvecklar vi branschen framåt. Gazella växer snabbt och idag är vi 75 anställda, varav 16 personer arbetar internt på vårt kontor i centrala
Stockholm. Bolaget består av både yngre och äldre personer med lång yrkeserfarenhet från såväl rekryteringsbranschen som våra olika affärsområden.
På vårt kontor varvar vi hårt lagarbete med glädje. Sammansättningen av personer på Gazella gör arbetsplatsen till en fartfylld, positiv och utvecklande miljö.

Läs mer om vår expansion på http://gazella.se/expansion.

Allmän ansökan
Om du inte helt passar in på kravprofilerna ovan får du gärna höra av dig om du på annat sätt vill vara med på resan! Mejla då till careers@gazella.se. För att följa Gazella på Linkedin följ länken https://www.linkedin.com/company/gazella

Vid ansökan klicka på knappen nedan, så kommer du till vår hemsida där alla våra lediga jobb listas. Välj sedan det relevanta jobbet för att ansöka.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från Gazella tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga