Getinge · Publicerad 3 sept 2019

Skulle du vilja vara en viktig del i en föränderlig miljö där du har möjlighet att arbeta i en global organisation som räddar liv i över 140 länder?

Läs vidare för nu har du möjlighet att bli en del av Getinge, ett internationellt och marknadsledande medicinteknisk företag vars produkter gör en skillnad för patienter, vårdpersonal och samhälle varje dag!

Rollen
Som Servicetekniker kommer du att vara vår främsta representant hos våra kunder inom bland annat sjuk- och äldrevård, med ansvar att sköta deras steril- och desinfektionsutrustning. Rollen innehåller felsökning, reparation och service av produkter i ett yrke som ställer stora krav på självständighet, noggrannhet och eget ansvar. I jobbet ingår viktiga administrativa uppgifter så som uppföljning och dokumentering av utförd service samt mycket kundkontakt.

Tjänstens placering är i Stockholm med omnejd där du utgår hemifrån med servicebil som vi står för. Du kommer främst verka i Stockholmsregionen.

Din profil
Vi ser att du som söker har teknisk kompetens och ett gediget intresse för VVS, styr och reglerteknik samt automation. Du kommer få gå utbildningar för att certifieras i de olika produkterna. Vidare är du stresstålig och förstår vikten av att alltid sätta kunden i fokus. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi ser även att du har erfarenhet från liknande arbete och bransch. B-körkort är ett krav liksom goda datorkunskaper (Officepaketet).

Eftersom kunden står i fokus blir din sociala kompetens av stor betydelse och du trivs med att samarbeta i team. Du har även god anpassningsförmåga och flexibilitet samt uppskattar ett varierande arbetstempo.

Din ansökan
Är du intresserad av att bli en del av ett internationellt och marknadsledande medicintekniskt företag vars produkter gör enorm skillnad för patienter, vårdpersonal och samhället runt om i världen? Ansök redan idag då urval sker löpande, dock senast den 29 september, 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Maria Sjöman, tel. 072- 747 42 42.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Getinge är en global leverantör av innovativa lösningar för operationssalar, intensivvårdsenheter, sterilcentraler samt företag och institutioner inom Life Science-området. Området inom sterilisation och desinfektion är världsledande och vår serviceavdelning förser den svenska marknaden med service, reservdelar, utbildning, teknisk support samt utför igångkörningar och validering på plats hos kund. Tack vare att våra servicetekniker finns i hela landet, kan vi erbjuda våra kunder snabb och kvalitativ service. Vi sysselsätter ca 10 000 talangfulla medarbetare i fler än 40 länder. Läs mer om oss på: https://www.getinge.com/sv
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 sept 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Servicetekniker

Inga fler liknande jobb tillgängliga