Granngården · Publicerad Idag 00:00

Till vår butik i Stockholm/Barkarby söker vi en vikarierande säljare med stort intresse och kunskap inom häst samt som brinner för kundmöten och säljaffärer.

Arbetsuppgifter:
  • Arbeta aktivt med försäljning och rådgivning av vårt breda sortiment inom Lantbruk/skog, Hus/hem samt Djur/trädgård.
  • Kassaarbete och uppackning av varor, vilket kan innebära tunga lyft
  • Truckkörning och lossning av ankommande gods
  • Ansvar för foderlada och lager
  • Planering och uppföljning av kundaktiviteter, exponering och varupåfyllnad.
  • Tunga lyft förekommer
Kvalifikationer:

Vi söker dig som har säljerfarenhet från detaljhandeln samt kunskap av och intresse för vårt hästsortiment. Att ha intresse av och tidigare erfarenhet av vårt fulla sortiment inom djur och trädgård är meriterande för denna tjänst liksom truckkort.

Personliga egenskaper såsom hög servicekänsla, drivkraft, god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för våra kunder är några av de egenskaper som vi värdesätter högt. För den aktuella tjänsten är ordningsam och händig viktiga egenskaper.

Utöver ovanstående personliga egenskaper är det viktigt att du som anställd inom Granngården är en god ambassadör för företaget och att du kan identifiera dig med vår kultur:
  • Jordnära
  • Engagerad
  • Kundfokuserad
  • Vinnare
Vi erbjuder:

Ett varierande arbete i en stimulerande miljö där du får friheten att utveckla kompetenserna inom försäljningsbranschen. Du får dessutom trevliga och inspirerande arbetskollegor!

Tjänsten och ansökan:

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Vikariatpå 50 % under ca 1 års tid.

Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna vår butikschef Pelle Hjelm: pelle.hjelm@granngarden.se

Välkommen med din ansökan så fort som möjligt. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen dock är sista ansökningsdag den 30 oktober 2016. Vi tar endast emot ansökningar via "Ansökningslänken" nedan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 109 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv

Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Granngården har cirka 550 anställda. Omsättningen är cirka 1,8 miljarder kronor per år.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga