Great Place to Work · Publicerad 15 jan

Maria Grudén, som är VD på Great Place to Work, ringer mig och det är dags att rekrytera ytterligare en stjärna till deras team. Det är alltid lika roligt att få möjligheten att arbeta tillsammans och nu gäller uppdraget en varierad roll med många olika inslag.

Great Place to Work är ett litet bolag i tillväxt med fina lokaler i centrala Stockholm. Här arbetar 15 engagerade, positiva personer med stort kundfokus och med missionen att förbättra samhället - ett företag i taget. Dina insatser kommer att synas direkt och alla roller är viktiga för företagets framgång. De är ett litet gäng som arbetar hårt och har en härlig gemenskap med ett gemensamt mål och enligt deras värderingar, driv, värdeskapande och omtanke.

Den största delen av rollen innebär att hitta potentiella kunder med syfte att boka förstamöten. Vi pratar om att det behövs en varm och förtroendeingivande personlighet som har lätt att få kontakt och skapa relationer med andra människor. Maria ser gärna någon som har ca 3 års erfarenhet av att faktiskt boka/sälja på telefon mot ledningspersoner. Du är en person som har en förmåga att bygga relationer på ett innovativt och kreativt sätt.

Maria berättar att rollen också innebär att administrera utskick kring deras olika events, hitta och administrera lokaler, ta emot anmälningar och hantera inbjudningslistor. Även förberedelse och uppföljning av deltagare på seminarier per telefon ingår genom att ställa frågor om förväntningar och följa upp upplevelser samt boka möten. Du kommer även att ta hand om t ex inbjudningsmaterial, samt göra utskick för att skapa större kännedom om Great Place to Work, så ett marknadsföringsintresse välkomnas.

Här värderas personliga egenskaper högt och därför är det viktigt med en person som har ett vinnande och naturligt sätt att bemöta människor. Vidare är du någon som är företagsam och vill vara med och skapa en bättre exponering av varumärket. Jag vet från våra tidigare samarbeten att man som medarbetare trivs på Great Place to Work för att det finns en social samhörighet som skapar ett starkt samarbete. Detta i kombination med en prestigelöshet som genomsyrar hela bolaget. Innan vi avslutar vårt samtal betonar Maria att det är en person som ska representera Great Place to Works varumärke med stolthet, nyfikenhet och driv!

Ansök om du vill vara med i detta vinnande team och hjälpa fler företag att få en riktigt bra arbetsplats!
Great Place to Work samarbetar med Clarify i den här rekryteringen. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna mig, Patricia Jerring, Clarify på 0704-19 99 04.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare