Grohe · Publicerad 14 juli 2021

Vill du vara en del av en spännande resa som tar GROHE Sverige till nästa nivå?

Vi söker nu en Trade Marketing Koordinator med erfarenhet och intresse av att skriva säljande texter samt ett genuint intresse av att arbeta med digitala kanaler såsom hemsida och Sociala medier. Du har sannolikt viss erfarenhet av projektledning och marknadsföring inom en liknande roll. För att lyckas som Trade Marketing Koordinator hos oss på Grohe är du en utpräglad doer som brinner för att uppnå goda resultat i en väldigt spännande hands-on roll.

Vi erbjuder dig:
 • Möjligheten att få representera vårt mycket starka varumärke med välrenommerade och högkvalitativa produkter
 • En organisation bestående av engagerade och kompetenta kollegor, där du blir en ytterst viktig del av teamet
 • En viktig del av en dynamisk och informell kultur, med en klar strategi och målsättning att växa
 • Goda utvecklingsmöjligheter i vår globala organisation
Om rollen:

Rollen som Trade Marketing Koordinator är en mångsidig roll med fokus på det operativa där du kommer att få jobba med allt från översättning av copy på hemsida, på sociala medier till produkttexter. Du kommer att arbeta med lansering av nya produkter och se till att säljorganisationen har korrekt information med sig och även säkerställa att kataloger produceras och översätts. Du kommer att rapportera till och arbeta nära Sofie som är vår Trade Marketing Manager och du arbetar utifrån vårt svenska huvudkontor i Kista, Stockholm. Under rådande omständigheter utgår du tills vidare 100% hemifrån.

Dina primära uppgifter:
 • Utföra marknadsföringsaktiviteter inom olika kanaler såsom hemsida, SOME med mera
 • Stöd vid lanseringen av nya produktlanseringar på marknaden
 • Bidra vid planering och hands-on genomförande av mässor i nära samarbete med HQ och det nordiska marknadsteamet
 • Arbeta med översättningar av nyhetsbrev, sociala medier, presentationer med mera
 • Lokalisera material till den svenska marknaden
 • Stöd för Trade Marketing Manager med externa och interna presentationer
 • Supportera säljorganisationen
En vanlig dag på kontoret inkluderar ett stort ansvar och möjligheten att göra intryck. Du är en del av en informell organisation där du tilldelas ett stort ansvar med utrymme för självledarskap och kreativitet. Du är en del av en dynamisk arbetsmiljö, där du omges av engagerade och kompetenta kollegor, som alla ingår i ett starkt team.

Om dig:

Det är viktigt att du trivs i en förändringsbenägen organisation som satsar framåt och där förändring och anpassning är en stor del av vardagen. Rollen kan vara väldigt varierande och det är av stor vikt att du har erfarenhet av att strukturera upp dina dagar samt balansera prioriteringar under dagen. Du trivs bäst när du kan arbeta självständigt samtidigt som du inser vikten av samarbete med både kollegor och externa partners. Då detta är en bred roll så är du prestigelös i ditt uppdrag och trivs med en roll med hög servicegrad.

Vidare tror vi att du:
 • är kreativ både i text och grafik
 • drivs av att uppnå resultat
 • du har erfarenhet av att skapa säljande texter
 • talar och skriver flytande engelska och svenska
 • har en positiv inställning, är passionerad och en lagspelare
 • är prestigelös och serviceorienterad
 • är kunnig inom det digitala med vana av att uppdatera hemsidor och jobba i SoMe
Hos GROHE arbetar vi utifrån att det finns en möjlighet i allt som händer runt om oss varje dag. Så ser du detta som en fantastisk möjlighet för dig, så vänta inte! Ansök redan nu!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Kristian Ekelund. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

GROHE is a leading global brand for complete bathroom solutions and kitchen fittings, dedicated to providing innovative water products that deliver "Pure Freude an Wasser". GROHE has been committed to the values of technology, quality, design and sustainability that illustrate GROHE's commitment to creating exceptional experiences. With its engineering, innovation and design activities anchored in Germany, GROHE products bear the quality label "Made in Germany". GROHE was the first in its industry to win the German government’s CSR prize and was also featured in the Fortune magazine’s ranking of Top 50 that are “Changing the World”.Since 2014 GROHE is part of LIXIL - a pioneer for water and housing products
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga