HKC Hotels Holding AB · Publicerad 13 sept

Poolia söker en ekonomiassistent till HKC Hotels Holding. Vill du arbeta på ett familjärt företag som drivs med passion och hjärta? Är du en driven och engagerad ekonomiassistent? Då kan du vara den vi söker. Tjänsten är ett vikariat som startar i januari 2019 och pågår t.o.m. augusti 2020 med placering i centrala Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Din roll

Som ekonomiassistent på HKC Hotels Holding kommer du att hantera ekonomin för två bolag, varav ett nytt hotell och ett mindre befintligt hotell.

Arbetsuppgifter:
  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Avstämningar
  • Behjälplig vid bokslut
Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning med inriktning ekonomi och/eller är diplomerad gymnasieekonom. Du trivs att samarbeta i team och har förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter. Som person är du relationsbyggande och förtroendeingivande samt gillar att ge service. Du är noggrann och strukturerad samtidigt som du är engagerad i ditt arbete. Du är flytande i svenska i såväl tal som i skrift. Vi ser även att du har kunskap i Officepaketet, framförallt Excel.

Om HKC Hotels Holding

Ända sedan 50-talet har familjen Östlundh med både passion, hjärta och ansvar bedrivit hotellverksamhet. Under åren har företaget utvecklats till vad det är idag: fyra hotell, två restauranger, två hotellfastigheter och över 150 engagerade medarbetare.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept
Anställning
Vikariat
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent