HKScan Sweden AB · Publicerad 1 nov

Till HKScans huvudkontor vid Lindhagensgatan söker vi en Executive Assistant för ett föräldravikariat med start i december. Du kommer vara anställd av The Pace/Wise Professionals med placering hos HKScan. Detta är en heltidstjänst som beräknas pågå under 12-13 månader.

Ditt uppdrag
I rollen som Executive Assistant stöttar du i första hand EVP Market Sweden för HKScan i dennes vardag samt Extended Market Management Team Sweden i ärenden gällande marknad, ledningsgruppsmöten och kvartalsrapporter. Rollen är bred och arbetsuppgifterna sträcker sig från högt till lågt vilket ställer höga krav på din förmåga att prioritera och strukturera bland flera parallella uppgifter. Du förväntas hantera såväl traditionella EA-uppgifter som att driva mindre projekt samt stötta och samarbeta med andra funktioner i organisationen. Vid ledningsgruppsmöten och konferenser kan resor förekomma, ca 2-3 dagar i månaden. Rapportering sker till EVP för Market Sweden HKScan Sverige.

Exempel på ansvarsområden och uppgifter som ingår i rollen:
  • Kalender- och mailhantering
  • Rese- och mötesbokningar
  • Reseräkningar
  • Förbereda och producera rapporter inför möten
  • Arbeta med översättning av dokument på engelska och svenska
  • Skapa och utforma Powerpointpresentationer från grunden
  • Administrera Action Logs och kontrollera tidsplaner
  • Leda och driva mindre projekt inom finansiell analys, planering, implementering och uppföljning
Din bakgrund
För rollen som Executive Assistant på HKScan söker vi dig som är akademiker, alternativt har annan relevant utbildning - gärna inom marknadsföring eller ekonomi. För att framgångsrikt kunna axla uppgifterna ser vi gärna att du har minst två års arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Eftersom du kommer samarbeta med organisationens ekonomifunktion är det fördelaktigt om du har ekonomisk förståelse och ett intresse för siffror. Vi ser även att du är en mycket god användare av Office-paketet.

HKScan är en internationell organisation inom FMCG (Fast Moving Consumer Goods) och mycket kommunikation sker på engelska. Det är meriterande men inte ett krav om du har branscherfarenhet, däremot är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på engelska i såväl tal som skrift. Har du dessutom god förståelse för finska och/eller danska är det ett plus.

Vi ser gärna att du som söker är prestigelös, serviceinriktad, kvalitetsmedveten och lyhörd. Du är självgående, har god förmåga att snabbt komma in i jobbet och du förstår vart du behöver lägga fokus och prioritering. Eftersom du ansvarar för egna projekt ser vi det som självklart att du har ett stort inre driv och höga ambitioner. Du arbetar strukturerat och noggrant och du strävar efter att alltid leverera över de förväntningar som finns - du sätter andras behov och önskemål främst.

Som person är du öppen och hjälpsam och du bemöter kollegor och övriga personer i din omgivning på ett professionellt sätt. Du har god förmåga och vilja att anpassa dig efter situation och person och du bidrar till den positiva företagskulturen som finns i organisationen.

Om HKScan
HKScan är den ledande experten på kött i Norden och våra kunder finns inom områdena detaljhandel, livsmedelstjänster, industri och export. Vi erbjuder en arbetsplats präglad av samarbete, stimulerande arbetsuppgifter och en produktportfölj innehållande bl.a. våra starkaste varumärken Scan och Pärsons. HKScan är Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi säljer, marknadsför och producerar högkvalitativa och ansvarsfullt producerade produkter av gris, nöt, kyckling och lamm liksom charkvaror och färdigmat under starka varumärken. Våra kunder är inom detaljhandel, food service, industri- och exportsektorn. Våra hemmamarknader är Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. År 2016, omsatte HKScan nästan 1,9 miljarder euro och hade ca 7 300 anställda.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Marie Bodén (marie.boden@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga