Hamamatsu Photonics Norden AB · Publicerad 10 okt 2019

"En unik möjlighet att få arbeta med affärer inom Fotonik, ett av världens mest snabbväxande teknikområden"

Vi erbjuder en mycket intressant teknisk och kommersiell utmaning. Du får en unik möjlighet att arbeta med konsultativ försäljning inom ett av världens mest snabbväxande teknikområden, Fotonik, mot kunder inom industri och forskning i Norden och Baltikum. Arbetet är omväxlande där korta och långa försäljningscykler varvas. Du kommer också att fungera som en sammanhållande länk mellan våra kunder och våra specialister i Japan och Europa. För rätt person kan det också finnas möjligheter till ytterligare karriärutveckling inom bolaget.

Du som person är tävlingsinriktad, dynamisk och självgående och gillar de utmaningar som krävs när det gäller att arbeta i en internationell miljö. Du har en bra organisations- och samarbetsförmåga och trivs att arbeta både individuellt och i team. Du är analytisk och har en god förmåga att tänka och agera affärsmässigt. Din flexibla läggning gör att du lätt kan sadla om från att ena dagen sitta i prisförhandling med inköpsfunktion och företagsledning till att nästa dag hålla föreläsning och teknisk utbildning för utvecklingsingenjörer. En stor och stimulerande del av tjänsten handlar om relationsbyggande. Du jobbar mot olika delar och nivåer inom kundernas organisation och vi ser att din förmåga på detta plan är väl utvecklad.

Din bakgrund innehåller helst flera års säljerfarenhet men även du med rätt utbildning och rätt personlighet som har mindre erfarenhet kan vara aktuell. Du har tidigare jobbat inom ett teknikintensivt område. Erfarenhet av life science, röntgenteknik, bildanalys, mikroskopi eller spektroskopi är meriterande men inget krav. Du har en civilingenjörsexamen eller motsvarande. Forskarutbildning är meriterande. Du söker ett arbete där du får arbeta kommersiellt mot krävande kunder och vara i centrum av processen att anpassa produkter och system till kunders olika typer av behov. Du ser också möjligheten att få arbeta med försäljning både inom och utanför Sveriges gränser som en extra utmaning.

Du erbjuds ett attraktivt ersättningspaket och fortgående utbildning i Europa och Japan. Du kommer att ingå i ett team med drygt 30 kollegor som uppskattar en positiv, öppen och professionell attityd och som alla kommer att hjälpa till att se till att du lyckas och blir framgångsrik i din nya roll.

Om du vill anta den här unika och spännande utmaningen vill vi att du skickar in din ansökan, med cv och personligt brev, via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-13869). Vi utvärderar ansökningarna fortlöpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av ansvarig konsult på Mercuri Urval Mats Wärnling tel 0709-856363 eller Försäljningschef på Hamamatsu, Mats Hede, tel 0709-297028. För mer information om Hamamatsu Photonics, se också www.hamamatsu.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Hamamatsu Photonics driver utvecklingen framåt inom fotonik, en av EUs sex utvalda möjliggörande nyckelteknologier. Våra produkter används inom ett brett spektrum av tvärvetenskapliga discipliner från medicinsk teknik och industri till vetenskap och forskning. Företaget med huvudkontor i Japan har drygt 4 800 anställda världen över. Vi växer och till det nordiska dotterbolaget med huvudkontor i Kista söker vi nu ytterligare medarbetare.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga