Handelsbanken · Publicerad 4 maj 2020

Är du en systemutvecklare som ser helheten och motiveras av komplex problemlösning? Bli en del av nystartat team i Stockholm!

Här blir du en central punkt för några av bankens viktigaste system inom inloggning och signering. Vill du skapa bästa förutsättningar för smidiga och säkra inloggningslösningar? Uppskattar du även att vara i en organisation som präglas av samarbete och hög utvecklingstakt tror vi att du kan vara helt rätt för oss på Handelsbanken. Vi ser fram emot in ansökan!

Vi erbjuder dig

Här får du som systemutvecklare en spännande vardag med möjlighet att involveras i många utmanande och roliga initiativ! Här kommer du bland annat få:
  • En varierad roll i en viktig funktion för att möjliggöra smidig och säker trafik mellan system både intern och externt
  • Vara spindeln i nätet med många kontaktytor och stor inblick i hur alla system hänger ihop
  • Ett utvecklande och kreativt jobb på en arbetsplats med god arbetsmiljö och hög kompetens
  • Bli en del av en organisation som förespråkar samarbete och egna initiativ och som sätter stor tilltro på din kompetens och värnar om din vidareutveckling.
DET HÄR GÖR DU HOS OSS
  • Ansvara för en del av bankens säkerhetsskikt och vara knytpunkten för flera av bankens viktigaste interna dialogsystem samt system kopplat mot internetbanken
  • Säkerställa att allt som går via proxyservern filtreras och överförs på ett optimalt och säkert sätt
  • Agera som bollplank när det sker någon förändring i andra system kopplat till säkerhetskiktet
  • Genomföra komplex felsökning och jobba proaktivt och förutse eventuella hot och risker
Ditt team och arbetsplats

Du bli en del av ett prioriterat område och kommer att tillhöra Security Solutions som består av 19 personer uppdelade i två nystartade team. Ni jobbar agilt och du kommer tillsammans med en annan kollega ansvarar för del av bankens säkerhetsskikt. Ni kommer även ha ett nära samarbete med både verksamhet och IT.

Kontoret är beläget centralt i Stockholm på Torsgatan 14.

Mer om dig

Vi söker dig som vill vara med och påverka hur vi ska jobba med säkerhetslösningar samt värdesätter en kultur som är inkluderande och ansvarstagande. Här kommer du trivas om du vill ha en central och varierad roll. Du har ett holistiskt tänk och förmåga att både se hur saker hänger samman men även att bryta ner det i mindre delar. Du gillar att involveras i komplexa frågor och tänker ofta ett steg längre.

Kompetensmässigt ser vi att du har kunskaper inom Apache webserverkonfiguration samt gärna kunskaper i Apache modul utveckling i programspråket C samt http Reverse Proxy. Eftersom det är viktigt att du ser helheten och har god förståelse för alla skikten från internet till server tror vi att du är en erfaren systemutvecklare alt lösningsarkitekt eller liknande. Vi ser även att du är van att kommunicera både på svenska och engelska.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 juni 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga