Havi · Publicerad 29 juni 2020

Redovisningsekonom
- med passion och känsla för redovisning -

Till HAVI och deras Redovisningsteam i Tumba rekryterar vi nu en Redovisningsekonom som vill vara en del av deras fortsatta utveckling.
Havilog är ett logistik och distributionsföretag som jobbar med några av världens och Sveriges starkaste varumärken som McDonald´s, Subway, Pizza Hut, KFC, Vapiano och Espresso House.
Med stor passion och glädje får du möjlighet att vara innovativ på ett företag som stöder nya förslag i den dagliga verksamheten.

Bolagets svenska huvudkontor ligger i Tumba, där hela Ekonomiavdelningen finns. Ekonomiavdelningen sköter även stora delar av ekonomifunktionen för två koncernföretag. Inom Redovisningsavdelningen, som är en del av bolagets Ekonomiavdelning, arbetar idag fyra personer. Du kommer rapportera till Redovisningschef Håkan Parmér som även sitter i Tumba.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden:
  • Bokföring av vissa leverantörsfakturor inkl. kontroll och granskning samt uppföljning
  • Fungera som back-up för kundreskontra/Credit management inkl. fakturering samt kredithantering
  • Delaktig i månads- och årsbokslut
  • Upprättande och rapportering av moms och andra indirekta skatter
  • Prognostisering, rapportering och disponering
  • Vårda och utveckla kunder och leverantörsrelationer
  • Kontinuerligt stimulera "out-of-the-box" tänk för att öka kundtillfredsställelse samt i effektivitets- och produktivitetshöjande syfte
Vem är du?
Du har universitetsutbildning med inriktning på ekonomi/redovisning och civilekonomexamen samt minimum 3-5 års yrkesmässig erfarenhet som Redovisningsekonom från ekonomiavdelningen på ett medelstort eller större företag.
Som person är du strukturerad, självständig, professionell i ditt bemötande, har lätt för att samarbeta och har förmåga att arbeta mot strikta deadlines. Du är effektiv, kvalitetsmedveten, analytisk, är nyfiken och har ett eget driv. Du kan prioritera och har förmåga att hantera såväl interna som externa kontakter. Du är van vid att tillfälliga arbetstoppar kan uppstå.
Goda kunskaper inom IT är en förutsättning liksom att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Koncernspråket är engelska. Du behärskar Microsoft Excel och är van användare av något av de större affärssystemen.

Vi erbjuder:
Vi erbjuder anställning i ett företag med högt tempo och tillväxt, god teamkänsla och goda utvecklings-möjligheter. Vi verkar i en internationell miljö med starka varumärken, arbetar aktivt för att skapa mångfald och en bra arbetsmiljö, samt erbjuder goda personalförmåner. Kollektivavtal finns.

Välkommen med din ansökan:
Vill du veta mer om tjänsten ringer du Jesper Frey Morin, 070-56 88 883 alt mailar till jesper.morin@havi.com. Din ansökan med personligt brev och CV sänder du via ansökningslänken.
Sista ansökningsdag är den 17 juli 2020. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Havilog AB är en logistikleverantör med kunder som McDonald's, Espresso House, Pizza Hut, KFC, Vapiano, Subway och Jensen's Böfhus, där McDonald's är den största kunden. Som logistikpartner förser vi året över 700 restauranger med alla varor som behövs för att de skall kunna serva sina kunder. Vi är en del av HAVI-koncernen som bedriver distribution, logistik och service för bland annat McDonald´s i över 30 länder och ca 8 000 leveransställen. I Sverige omsätter verksamheten ca 2,3 mdr kronor och har ca 250 anställda. Huvudkontoret ligger tillsammans med vår distributionscentral i Tumba och vi har även distributionscentraler i Göteborg och Malmö.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 juli 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Hemsida
http://havi.com

Inga fler jobb från Havi tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga