HeidelbergCement Sweden AB · Publicerad 19 okt 2021

Nu söker vi en ny BI-medarbetare till HeidelbergCements rapporteringsavdelning, sök redan idag!

Har du jobbat inom Business Intelligence och vill nu testa dina erfarenheter i en ny branch? Har du arbetat med att göra rapporter och se över processflödet? Nu söker vi dig som vill ansluta till HeidelbergCement i Marievik i Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

HeidelbergCements byggmaterial och lösningar står för en viktig del av utvecklingen. Vi bygger på 150 års erfarenhet och fortsätter att lägga grunden för vår framtid genom att leverera hållbara material till byggandet av bostadshus, infrastruktur, kommersiella och industriella byggnader.

I fokus för våra handlingar ligger vårt ansvar för miljön. Vi vill vara ledande i branschen på vägen mot klimatneutralitet. Vi levererar långsiktiga ekonomiska resultat genom verksamhetsoptimering, engagemang och öppenhet för förändring.

Du kommer att ingå i region Northern Europe som innefattar Sverige, Norge, Danmark, Island och Baltikum.I rollen som Reporting Specialist kommer du in i en nystartad enhet där du får vara med och påverka både arbetssätt och rutiner. Du kommer att ha mycket frihet under ansvar och en chef som kommer stötta dig för att du ska lyckas i ditt uppdrag. HeidelbergCement är en koncern som månar om och kompetensutvecklar sin personal.

Vi satsar nu mycket resurser på att förbättra rapporteringsflödet och ser fram emot att finna rätt person i rollen som Reporting Specialist.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Reporting specialist kommer du att medverka i utvecklingen av en ny rapportstruktur för region Northern Europe med fokus på digitalisering och förbättrade beslutsunderlag. I början kommer du att jobba mycket med att förstå verksamheten och utveckla relevanta rapporter för att med tiden gå över till att underhålla och förbättra den framarbetade strukturen. Du kommer jobba nära lokal och global IT, controllers, affärsområdeschefer och Shared Service Centre.

Din huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar bland annat:
  • Kravställa design för relevanta vyer i datalager.
  • Utveckla intuitiva rapporter, främst Tableau och SAP BO Analysis
  • Säkerställa rapporternas kvalitet
  • Incidenthantering vid fel i rapporterna
  • Ha kontakt med resten av koncernen för att lära av "best practice".
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och startar när rätt person kan vara på plats. Den är placerad i Marievik, Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en ekonomisk eller IT-inriktad högskoleexamen. Vi ser att du arbetat med rapportering till chefer och utvecklat rapporter i något av de större BI-verktygen, exempelvis Tableau. Erfarenhet av SAP BO Analysis, skapat frågor mot datalager och kunskap inom redovisning och controlling är meriterande.

Som person är du nyfiken och har lätt att skapa interna kontakter och att finna konstruktiva lösningar på såväl stora som små utmaningar. Du är strukturerad och kan omprioritera när behovet uppstår och vill gärna arbeta i en organisation med öppenhet för utveckling och som drivs av arbetet med ständiga förbättringar. Du har ett intresse för hur IT-verktyg kan användas för att förbättra organisationen. Eftersom engelska är bolagets koncernspråk är det ett krav att du behärskar engelska både i tal och skrift.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 nov 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga