Hemfrid i Sverige AB · Publicerad 2 sept

Gillar du att bygga relationer och vill vara delaktigt i ett framgångsrikt team?

Hemfrid fortsätter att växa och vi söker nu en engagerad och positiv Områdeschef med fokus på personal.

I rollen kommer du aktivt medverka till att utveckla och stärka Hemfrids närvaro i Stockholm. Du har personalansvar för flera medarbetare från olika kulturer. Du rapporterar till Regionchefen för ditt område och kommer att utgå från Hemfrids huvudkontor på södermalm i Stockholm.

För att lyckas i din roll är du en effektiv, engagerad och kommunikativ. Du har förmågan att motivera andra och gillar att arbeta med olika typer av personalfrågor. I din roll kommer du att schemalägga och planerar driften av verksamheten. Vidare kommer du, tillsammans med teamledaren, vara våra Hemfridares kontaktperson för alla typer av frågor som uppstår i vår dagliga drift. Det är därför en fördel om du har tidigare erfarenhet av branschen.

Hemfrid är ett snabbt växande bolag och bidragande till vår framgång är vår värdegrund; att vi är kunniga, nytänkande och handlar med ett stort hjärta. Därför ser vi även att du har känsla för kvalitet och förmåga att skapa ett starkt team. Då arbetet omfattar många olika arbetsuppgifter i ett snabbt tempo krävs att du gillar förändringar, är uthållig och att du vågar fatta beslut.

Formella krav
  • Minst 1-2 års arbetslivserfarenhet
  • Körkort
  • Engelska i tal och skrift.
  • Arbetstid 07.00-16.00
Meriterande
  • Tidigare chefsbefattning
  • Erfarenhet av städning
  • Erfarenhet av schemaläggning
Om företaget

Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållstjänster och bolagets värderingar handlar om nytänkande, kompetens samt stort hjärta. Bolaget erbjuder bland annat städning, fönsterputs, barnpassning, samt trädgårdsarbete, vardagsomsorg till äldre och andra tjänster som förenklar vardagen och som ger kunderna tid till annat. Hemfrids kunder är privatpersoner som antingen köper tjänsterna direkt av Hemfrid eller nyttjar dem som löneförmån via sin arbetsgivare.

Hemfrid grundades 1996 och har idag drygt 2100 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Stockholm men företaget har också kontor i Malmö, Göteborg, Uppsala och Västerås. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.hemfrid.se

Ansökan

Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Har du frågor runt tjänsten, kontakta personalchef Fia Engström 0704-25 15 79 alternativt Verksamhetschef Richard Åvall 0704-25 16 26.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga