Hemfrid · Publicerad Idag 09:10

Hemfrids tillväxtresa fortsätter och nu söker vi dig som vill ha ett extrajobb på vår IT-avdelning.

Dina arbetsuppgifter

Som Supporttekniker hos oss kommer du arbeta med intern IT-support. Du kommer fungera som en stödfunktion mot Hemfrids medarbetare och hjälpa till med att supportera hårdvara som laptops och telefoner men även viss mjukvara. Du kommer främst supporta kollegorna på plats i Stockholm onsite, men även till viss del på distans för Hemfrids övriga kollegor via remote-verktyg. Du kommer tillhöra vår IT-avdelning och rapportera till IT Driftschef Elin Rydström.

Vi letar efter dig som

För oss är din personlighet viktigast - vi söker dig som trivs i en servicefunktion, är självgående och gillar att lösa kluriga utmaningar. Du behöver ha en positiv attityd till support, samarbete och sätter kunden i fokus. Studerar du i dagsläget IT är detta meriterande, lika så om du haft ett liknande arbete inom IT-support, helpdesk eller som servicetekniker.

Övrig information

Tjänsten är ett extrajobb som passar utmärkt för dig som student (ca 20 % anställning men vi är flexibla efter dina önskemål). Dvs några timmar per vecka som kan fördelas dagtid måndag-fredag utifrån dina önskemål och vårt behov. Vi rekryterar löpande till denna tjänst och tillsättning sker i höst enligt överenskommelse.

Ansökan

Har du kommit såhär långt? Då låter kanske ovan beskrivning som något för dig! Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jessica Magnusson: jessica.magnusson@hemfrid.se / 08-409 12 650.

Om Hemfrid

Hemfrid startade 1996 som enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag över 2 000 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen som hjälper våra kunder med städning, barnpassning, flytt, fönsterputs och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi bedriver även verksamhet i Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås med omnejd. Vår nya satsning 2018 är även tillväxt i Linköping. Som medarbetare hos oss får du ett jobb där du får utvecklas i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och aldrig står stilla. Därmed finns det många utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som för medarbetarna. Hemfrid är ett värderingstyrt företag där miljömässig och social hållbarhet är en viktig utgångspunkt i vår affär. Vi har medarbetare från hela världen och en bred erfarenhet och kompetensbas. Läs gärna mer om oss på hemfrid.se Välkommen till Hemfrid!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
31 aug 2019
Anställning
Extrajobb
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga